Is je werk en gezin uit balans?

Voel jij de urgentie dat er NU iets moet veranderen?

Wil jij los komen van druk, spanning en stress?

En wil je een gelukkig leven met meer rust, plezier en energie?

Werk en gezin leven in balans

Plan dan hier een gratis en vrijblijvende

Balans-sessie

(t.w.v. €147,-)

Als je even door de bomen het bos niet meer ziet, helpt Cilla je om je pad weer te vinden. Dat doet ze op een prettige manier. Ze laat je vertellen en stelt de juiste vragen waardoor jij er weer helemaal tegenaan kan. Door de vragen die Cilla stelt ga je nadenken over waarom je tegen sommige dingen aanloopt en wat je eraan kunt doen om dit verleden tijd te laten zijn.
Janna
Freelance Journaliste

Ik maak 45 minuten in mijn agenda vrij voor een sessie samen met jou.
Tijdens deze telefonische Balans-sessie ben ik heel benieuwd naar jouw verhaal.

We bespreken waar jij vastloopt en ik denk direct met je mee over welke stappen je het beste kan zetten om dichter bij een fijne werk-gezinsbalans te komen. Je ontvangt  concrete tips waar je mee aan de slag kunt. 

Wil je serieus stappen zetten naar  een gelukkig leven tussen werk en gezin met meer rust, plezier en energie?

Ben jij er klaar voor? Plan een balans-sessie in via onderstaand knop.

Cilla heeft mij geholpen om het overzicht terug te krijgen. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding.
Michelle
Medewerker Polikliniek

Volg mij op...

Toen ik in een burn-out dreigde te raken, heb ik contact opgenomen met Cilla. Ik wist zeker: zo kon het niet verder, ik had hulp nodig van iemand die mij het overzicht in mijn leven terug kon geven. De eerste kennismaking voelde direct al vertrouwd. Cilla straalt een positieve energie uit, waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Cilla stelde concrete vragen, die snel de kern van mijn vraagstuk naar boven haalden. Door haar manier van vragen stellen, haar open houding en haar inzicht in mij als geheel binnen de situatie waarin ik me bevond, heb ik mezelf teruggevonden. Het traject heeft me weer zelfvertrouwen, rust en plezier gegeven!
Loes
Commercieel binnendienst medewerker
Scroll naar top
Cilla Schopen balanscoach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches