Ben je uit balans?

Voel jij de urgentie dat er NU iets moet veranderen?

Wil jij los komen van druk, spanning en stress?

En wil je een gelukkig leven met meer rust, plezier en energie?

Werk en gezin leven in balans

Plan dan hier een gratis en vrijblijvende

Balans-sessie

(t.w.v. €147,-)

Ik was op een punt gekomen dat ik me opgebrand voelde, zowel thuis als op mijn werk. Ik wist dat ik niet op dezelfde voet verder kon. Door de sessies heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmerende patronen/gedrag en heb ik een schop onder mijn kont gekregen om vooral te gaan doen.

Ik kan nu beter overzicht creëren en prioriteren. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger. Kortom: beter in balans!
Michelle

Ik maak 45 minuten in mijn agenda vrij voor een sessie samen met jou.
Tijdens deze telefonische Balans-sessie ben ik heel benieuwd naar jouw verhaal.

We bespreken waar jij vastloopt en ik denk direct met je mee over welke stappen je het beste kan zetten om dichter bij een fijne werk-gezinsbalans te komen. Je ontvangt  concrete tips waar je mee aan de slag kunt. 

Wil je serieus stappen zetten naar  een gelukkig leven tussen werk en gezin met meer rust, plezier en energie?

Ben jij er klaar voor? Plan een balans-sessie in via onderstaand knop.

Als je even door de bomen het bos niet meer ziet, helpt Cilla je om je pad weer te vinden. Dat doet ze op een prettige manier. Ze laat je vertellen en stelt de juiste vragen waardoor jij er weer helemaal tegenaan kan. Door de vragen die Cilla stelt ga je nadenken over waarom je tegen sommige dingen aanloopt en wat je eraan kunt doen om dit verleden tijd te laten zijn.
Janna
Freelance Journaliste

Volg mij ook op...

Toen ik in een burn-out dreigde te raken, heb ik contact opgenomen met Cilla. Ik wist zeker: zo kon het niet verder, ik had hulp nodig van iemand die mij het overzicht in mijn leven terug kon geven. Cilla stelde concrete vragen, die snel de kern van mijn vraagstuk naar boven haalden. Door haar manier van vragen stellen, haar open houding en haar inzicht in mij als geheel binnen de situatie waarin ik me bevond, heb ik mezelf teruggevonden. Het traject heeft me weer zelfvertrouwen, rust en plezier gegeven!
Loes
Scroll naar top
Cilla Schopen Balanscoach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches