Harmony & Mindset Mentorship voor de Ambitieuze Vrouw die ook moeder is

Harmony & Mindset Mentorship:

Ontketen je potentieel en volg je eigen unieke pad, terwijl je een leven creëert waarin je je dromen verwezenlijkt en tegelijkertijd geniet van je gelukkige gezinsleven.

Verlang je ernaar om volledig in je kracht te staan en het allerbeste uit jezelf, je bedrijf en je leven te halen? Voel je dat er nog meer potentieel in jou schuilt en dat alles soepeler kan verlopen?

Onthoud: de oplossing bevindt zich binnenin JOU!

Dit is hét moment om jouw leven naar een hoger niveau te tillen en te vertrouwen op je innerlijke kompas. Zo kun je vervulling, liefde en succes in alle facetten van je leven realiseren.

Herken jij jezelf hierin?

Je voelt je als een octopus die alle ballen in de lucht probeert te houden. Zakelijk moet je alles draaiende houden, terwijl je gezin ook de nodige aandacht vraagt. Daardoor voel jij je verdeeld en schuldig.

En die vervelende hoge verwachtingen! Het voelt alsof je wordt ingehaald en niet kunt voldoen aan je eigen ideeën en verlangens. Dus ga je nog harder werken, zelfs als je eigenlijk leuke dingen met je kind(eren) wilt doen of op tijd naar bed wilt gaan.

Zakelijk gezien gaat het best oké, maar toch lijkt het alsof je stil staat. En je vraagt je geregeld af waarom het zo moeizaam verloopt. Waar is het plezier gebleven? Doe ik het wel goed? Waarom stroomt het niet?

Altijd heb je gestreefd naar het beste voor jezelf: liefde, geluk, financiële zekerheid… Maar momenteel voel je een disbalans in jezelf. Er knaagt iets van binnen, en het lijkt alsof er iets ontbreekt dat blijft rondspoken in je gedachten.

Je verdient beter dan dit, lieve vrouw.

Als jij ervoor kiest om niets te veranderen, zal alles hetzelfde blijven.

Wat als je nog een half jaar op dezelfde manier doorgaat? Kun je dan nog steeds optimaal voor je kind(eren) zorgen én je bedrijf draaiende houden? Zul je nog genoeg energie hebben om de balans te bewaren? Of ben je jezelf inmiddels aan het verwaarlozen omdat je te lang en te hard hebt gewerkt om alle ballen hoog te houden?

Het is belangrijk om te beseffen dat als je op dezelfde weg blijft, je in een vicieuze cirkel terechtkomt. Zonder verandering zal er geen vooruitgang zijn. En zolang je vasthoudt aan de oude patronen, blijf je dezelfde situatie in stand houden.

Onthoud, de keuze is aan jou. Verander je niets, dan zal er niets veranderen. Maar als je bereid bent om te groeien, te investeren in jezelf en een nieuwe weg in te slaan, kun je een leven creëren dat harmonieus, vervullend en energiek is. 

Bevrijd jezelf van de verwachtingen en volg jouw eigen pad

Ik geloof dat vrouwen niet hoeven te kiezen tussen hun ambities en gezin. En als je wilt kiezen, kies dan voor beide. Je kunt ze allebei hebben zolang je je eigen pad volgt en innerlijke rust ervaart.

Want jouw vrouwelijke intuïtie, kracht, zachtheid en ontembare drive zitten in jezelf. En daarmee verwezenlijk je je grootste dromen en betover je anderen met jouw energie. Ze zullen zeggen: "Ik wil ook hebben wat zij heeft!"

Eigenlijk ben je dat aan jezelf verplicht.

Doe je dat niet... Dan wordt de keuze voor je gemaakt en gaat het een altijd ten koste van het ander...

Het is daarom mijn missie om jou te helpen om jouw weg naar harmonie te vinden en jouw je eigen unieke pad te laten bewandelen, zodat je een leven creëert waarin jij je dromen verwezenlijkt en tegelijkertijd geniet van een gelukkig gezinsleven.


Want je bent het waard!

Toppers aan het woord...

Ik voel me weer blij en rustig. Ik was op een punt gekomen dat ik me opgebrand voelde, zowel thuis als in mijn werk. Ik wist dat ik niet op dezelfde voet verder kon en had behoefte aan begeleiding. Door de sessies heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmerende patronen/gedrag en heb ik een schop onder mijn kont gekregen om vooral te gaan doen, dat had ik nodig.
Ik kan nu beter overzicht creëren en prioriteren. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger. Kortom: beter in balans!
Michelle
Ik stond altijd aan en kon de rem niet meer vinden. De knop moest uit. Elke sessie was zelf reflecterend en leerzaam, ook een manier van “sparren”, waar ik ernstig behoefte aan had. En waaruit ik inzichten verkreeg, die me op weg hielpen.

Uiteindelijk ben ik in balans gekomen als professional in mijn job, en als moeder van jonge kinderen. En dat laatste is echt het allerbelangrijkste.
Marjon
Ik zag door de bomen het bos niet meer. Cilla heeft mij geholpen om het pad weer te vinden. Dat doet ze op een prettige manier. Ze gaf mij handige tools, liet mij vertellen en stelde de juiste vragen waardoor ik er weer helemaal tegenaan kan. Door de vragen van Cilla ging ik nadenken over waarom ik tegen sommige dingen aanliep en wat ik eraan kan doen om dit verleden tijd te laten zijn.
Janna

De oplossing is:

Ontdek de sleutel tot geluk, overvloed en flow in je drukke leven als ambitieuze vrouw en moeder. Het begint allemaal met het veranderen van je denkwijze en het luisteren naar je innerlijke gids – je hart, gevoel en intuïtie. 

De oplossing zit in JEZELF!

Je hebt altijd al een innerlijke gids bij je gehad, maar misschien heb je nooit geleerd hoe je erop kunt vertrouwen om de juiste keuzes voor jezelf te maken. Het is tijd om die connectie te herstellen en te leren vertrouwen op je innerlijke kompas.

Ontketen je potentieel en volg je eigen unieke pad, terwijl je een leven creëert waarin je je dromen verwezenlijkt en tegelijkertijd geniet van je gelukkige gezinsleven. Dit is het resultaat van het Harmony & Mindset Mentorship. Een mentorship dat je begeleidt op de weg naar harmonie en mindset-transformatie.

Het is tijd om je leven naar een nieuw niveau te tillen. Schrijf je nu in voor het Harmony & Mindset Mentorship en ontdek hoe je jouw innerlijke kompas kunt omarmen.

I would love to support you

Het Harmony & Mindset Mentorship...

… is een intensief 1-op-1 traject dat zich over een periode van 6 maanden uitstrekt. Gedurende deze tijd ontvang je mijn persoonlijke coaching en krijg je toegang tot al mijn kennis en vaardigheden. Maar dat is nog niet alles – ik zal ook jouw grootste supporter zijn, om ervoor te zorgen dat jij skyhigh gaat.

Het is belangrijk om te weten dat mijn coaching niet bedoeld is voor vrouwen die verwachten dat ik hun handje vasthoud en alle antwoorden voor hen verzorg. Evenmin is het geschikt voor vrouwen die anderen of externe omstandigheden verantwoordelijk maken voor hun zakelijk succes en geluk.

Het Harmony & Mindset Mentorship is daarentegen wel geschikt voor jou als je voor de volle 100% gemotiveerd bent om het allerbeste uit jezelf, je bedrijf en je leven te halen. Als je vastberaden bent om te leven vanuit flow, overvloed en geluk. Dit mentorship is ontworpen om jou te ondersteunen bij het realiseren van je hoogste potentieel en het bereiken van buitengewone resultaten.

Als jij bereid bent om de nodige inspanning te leveren en de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groei en succes, dan ben ik er om je te begeleiden op deze transformerende reis. Samen zullen we obstakels overwinnen, belemmerende overtuigingen doorbreken en strategieën ontwikkelen die je naar nieuwe hoogten zullen brengen.

Dus, als jij klaar bent om het allerbeste uit jezelf te halen en een leven vol flow, overvloed en geluk te creëren, dan is het Harmony & Mindset Mentorship iets voor jou.

Klik hier om je aan te melden voor het Harmony & Mindset Mentorship.

Investeer in jezelf en maak je klaar voor een buitengewone transformatie!

Nog meer toppers...

Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding.

Ik heb echt geleerd dat ik voor mezelf net zo lief moet zijn als ik voor anderen wil zijn. Hierdoor heb ik ook beter grenzen leren stellen voor mezelf en heb ik bewust afscheid genomen van een dingen waar ik niet meer zoveel voldoening uit haalde.

Ik kan nu beter prioriteiten stellen en zie duidelijk dat ik mijn tijd en energie maar 1x kan uitgeven. Dit traject heeft mijn leven behoorlijk opgeschoond,

Het programma heeft balans in mijn leven gebracht. Filteren en focussen op zaken die echt belangrijk zijn. Niet alleen voor mijn gezin maar ook voor mezelf. Je hebt soms een steuntje in de rug nodig om weer op het goede pad te komen. Als dat lukt is dit niet in geld uit te drukken, geluk is het allerbelangrijkste.

Door een open en eerlijke communicatie voelde ik me op m’n gemak waardoor ik me open durfde te stellen. Je hebt me aan het denken gezet en mij laten onderzoeken en ontdekken waar ik naar op zoek was. Ik heb veel geleerd en sta weer een veel dichter bij mezelf!!

Het Harmony & Mindset Mentorship is ontworpen om je leven volledig te transformeren en je in staat te stellen het beste uit jezelf, je leven en je bedrijf te halen.

Hier zijn enkele van de geweldige resultaten die je kunt verwachten:

Innerlijke rust en balans:

Je zult een diepgaande staat van innerlijke rust ervaren. Stress, angst en zorgen zullen geen grip meer op je hebben. Je geest en lichaam zullen ontspannen zijn, en je zult in staat zijn om met kalmte en helderheid situaties het hoofd te bieden.

Verhoogde zelfbewustzijn:

Je zult een dieper inzicht krijgen in jezelf, je gedachten, overtuigingen en emoties. Dit stelt je in staat om belemmerende patronen los te laten en positieve veranderingen aan te brengen die je leven ten goede komen.

Krachtige mindset:

Je zult leren hoe je je mindset kunt versterken en hoe je negatieve denkpatronen kunt transformeren naar positieve en ondersteunende overtuigingen. Je zult zelfvertrouwen opbouwen en geloven in je eigen capaciteiten, wat je in staat stelt om obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken.

Flow en overvloed:

Je zult leren hoe je in de flow kunt komen en hoe je kunt leven vanuit een staat van overvloed. Je zult merken dat het leven makkelijker wordt en dat synchroniciteit en kansen zich op natuurlijke wijze voordoen. Je zult meer vreugde, vervulling en voldoening ervaren in alle aspecten van je leven.

Succesvolle manifestatie:

Je zult ontdekken hoe je je verlangens en doelen kunt manifesteren. Je zult effectieve technieken leren om je dromen in de realiteit te brengen en een leven te creëren dat in lijn is met je diepste verlangens.

Persoonlijke groei en transformatie:

Je zult een proces van persoonlijke groei en transformatie doormaken. Je zult oude beperkingen en zelf beperkende overtuigingen loslaten en jezelf openstellen voor nieuwe mogelijkheden en een hoger niveau van bewustzijn.

Kortom, na deelname aan het Harmony & Mindset Mentorship zul je een totaal nieuwe versie van jezelf worden. Je zult stralen van zelfvertrouwen, innerlijke rust en harmonie. Je zult in staat zijn om moeiteloos je doelen te bereiken en een leven te leiden dat in lijn is met je diepste waarden en verlangens.

Dus, als je klaar bent om je leven te transformeren en het beste uit jezelf te halen, schrijf je vandaag nog in voor het Harmony & Mindset Mentorship en geniet van de geweldige resultaten die op je wachten.

Meld je aan voor het Harmony & Mindset Mentorship

6 Maanden lang persoonlijke begeleiding en ondersteuning op jouw weg naar harmonie, zodat je het beste uit jezelf, je leven en je bedrijf haalt. En op alle vlakken kunt floreren. 

Dit krijg je als je kiest voor het Mentorship

6 Maanden Harmony & Mindset Mentorship

Geen doe-het-zelf-programma of groepsprogramma, maar persoonlijke begeleiding vanaf de dag dat je je aanmeldt. Samen zetten we concrete stappen, waardoor je niet alleen 10 keer sneller je doelen bereikt, maar ook naar ongekende hoogten stijgt omdat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken.

8 Online 1-op-1 Harmony & Mindset coachsessies

Gedurende het programma heb je 8 intensieve sessies van elk 1,5 uur. Deze sessies vinden online plaats en kunnen flexibel worden ingepland.

Persoonlijke hotline via What's app

Naast de 1-op-1 sessies sta ik 6 maanden lang voor je klaar via WhatsApp. Hier kun je al je vragen stellen, successen delen, frustraties uiten en worstelingen bespreken. Ik begeleid je doorheen je proces, zodat je nooit vastloopt. We houden de communicatielijnen kort.

Besloten meditatie omgeving

Je ontvangt een exclusieve inlogcode voor een meditatieomgeving. Hier vind je een uitgebreide verzameling krachtige meditaties en betoverende visualisaties die je op je eigen tempo kunt beluisteren. Ze helpen je om gemakkelijker en sneller in de flow te komen.

Tussentijdse Harmony-check:

Halverwege het mentorship krijg je een Harmony-check. We evalueren je successen en identificeren de stappen die je nog moet nemen om je doelen te bereiken. Ik houd je accountable en begeleid je op je pad naar overvloed, geluk en flow.

Je grootste supporter

Ik ben niet alleen jouw mentor, maar ook jouw grootste supporter. Ik zal je liefdevol aanmoedigen en indien nodig een motiverende schop onder je kont geven. Samen zorgen we ervoor dat je al je doelen behaalt. Stop met jezelf klein te houden en laat zien wat je kunt!

Na dit programma ben jij in harmonie en beschik je over een krachtige mindset waarmee je het leven van je dromen creëert. Je leeft in overvloed, geluk en flow. En het beste is dat je hier je hele leven lang profijt van hebt, zowel zakelijk als privé.

Je verdient het om je gelukkig, energiek en vrij te voelen. Dus waar wacht je nog op? Zeg "YES!" en schrijf je vandaag nog in!

"Stop met hoe het hoort, volg je eigen pad en krijg het leven dat 100% bij jou hoort"

Cilla

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

Dat is een totale waarde van maar liefst €5500!

En nu komt het beste gedeelte: Je kunt nu meedoen voor 2997,-

En ik bied je ook de mogelijkheid om in 6 termijnen van €500 te betalen (exclusief BTW).

Dit is een unieke kans om volledige harmonie te vinden, het beste uit jezelf, je leven en je bedrijf te halen en een blijvende transformatie te ervaren.
Wacht niet langer en grijp deze waardevolle kans om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Meld je hier aan

Harmony & Mindset Mentorship

2997 Of in 6 termijnen van 500,- excl. BTW
  • 6 Maanden Harmony & Mindset Mentorship
  • 8 Online coachsessies van 1,5 uur
  • Persoonlijke hotline via What's app
  • Besloten meditatie en visualisatie omgeving
  • Tussentijdse Harmony-check
  • Je krijgt er een supporter bij die zorgt dat jij het leven krijgt waar je van droomt

Toppers aan het woord

Ik leef nu vanuit mijn eigen kracht en niet vanuit een ander.

Onze gesprekken heb ik als prettig ervaren en ongedwongen. Ik voelde geen enkele rem om je iets toe te vertrouwen, juist omdat je zo met zorg de gesprekken aanging

Ik heb weer ruimte en tijd voor mijn gezin, terwijl het tevens in mijn werk ook weer gesmeerd loopt. Ik geniet nog elke dag van het besluit om het coaching traject te doorlopen.

Ik kan nu beter overzicht creëren en prioriteren. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger. Kortom: beter in balans!

Het Harmony & Mindset Mentorship is alleen geschikt voor jou als:

Het Harmony & Mindset Mentorship is NIET geschikt voor vrouwen die:

Ben jij klaar om je eigen pad te bewandelen=

Ik gun jou een prachtig leven vanuit geluk, overvloed en flow. Enige wat je daarvoor moet doen is je hart, gevoel en intuïtie volgen. Dit leidt je altijd naar de juiste weg. 

Dus niet door nog harder te werken en kostbare tijd met je gezin te verliezen…
Want straks zijn ze de deur uit en kijken ze terug op een tijd waarin hun moeder altijd aan het werk was en zeggen zeg… “Mijn mama was er nooit”.

En ik gun jou zo veel meer. Meer geluk, meer liefde, meer overvloed, meer flow.
Want het kan allemaal. JIJ hoeft geen concessies te doen.

Dus wat zegt jou gevoel nu? Ben jij er klaar voor?

Je hebt nu 3 keuzes:

  1. Doe niets. En het resultaat zal niets zijn.
  2. Zoek alles zelf uit, verspil een hoop kostbare tijd en kom er dan achter dat wat je hebt geprobeerd niets oplevert.
  3. Investeer een eenmalig bedrag, ontketen je potentieel en volg je eigen unieke pad, terwijl je een leven creëert waarin je je dromen verwezenlijkt en tegelijkertijd geniet van je gelukkige gezinsleven.

Voor welke optie kies jij?

I would love to support you

Scroll naar top
Naar wie mag ik de meditatie toesturen?
Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt de meditatie binnen 5 minuten in je inbox. 

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de Privacyverklaring hier lezen.

GRATIS WORKSHOP

Hoe je in 5 stappen rust in je hoofd én lijf krijgt als werkende moeder, zodat je een leven creëert dat makkelijk en “als vanzelf” gaat.

Na aanmelding heb je 4 dagen om de workshop te bekijken op een voor jou gunstig moment. Wel zo fijn voor een drukke moeder ;-) 

Je gegevens worden naar de organisator gestuurd
en je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.

Cilla Schopen | Balanscoach draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders