Iedere maand geef ik 3 gratis happy mom calls weg.

Happy Mom Call (gratis)

Maak hieronder kans op een Happy Mom Call en ontdek in 45 minuten hoe je van een stressvol werkende moeder met jonge kinderen naar een gelukkige, ontspannen en energieke vrouw gaat.

Dag in dag uit ben je druk met de verzorging van je kinderen, het huishouden, de boodschappen en probeer je het thuis gezellig te houden. En alsof je het thuis nog niet druk genoeg hebt, heb je ook nog een drukke baan waar veel van je wordt gevraagd. 

Het gevoel dat je altijd “aan” staat, niet tot rust komt en wordt geleefd is steeds sterker aanwezig. Je houdt tientallen ballen in de lucht en tot nu toe heb je geroeid met de riemen die je hebt. 

Maar het lukt niet meer om alle ballen hoog te houden…  Je accu raakt leeg, je hoofd draait overuren en je lichaam staat onder spanning. Je vraagt je geregeld af “Hoe lang houd ik dit nog vol?” 

Hoe ziet je leven eruit als je nog een maand, half jaar of jaar zo doorgaat zoals je nu doet? Ben je dan nog aan het aanmodderen? Ben je ziekgemeld bij je werkgever met stress-klachten omdat je het niet meer trekt? Heb je geen kracht en energie meer om voor je kinderen te zorgen? 

Merk jij aan alles dat er NU iets moet veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Modder niet langer aan en vraag een balanssessie met mij aan.

Tijdens de Balanssessie kijken we samen naar wat jij nu nodig hebt.

Na afloop van deze call weet je:

Ik heb iedere maand 3 plekken beschikbaar voor een gratis Happy Mom Call.
Wacht niet te lang en laat via de groene knop je gegevens achter om kans te maken.

Ik heb iedere maand 3 plekken beschikbaar voor een gratis Happy Mom Call.
Wacht niet te lang en klik hieronder op de groene knop en kies een datum en tijdstip wanneer je gebeld wilt worden.

Deze call is voor jou als je

Wat anderen zeggen

5/5

“Elke sessie was zelf reflecterend en leerzaam, ook een manier van “sparren”, waar ik ernstig behoefte aan had. En waaruit ik inzichten verkreeg, die me op weg hielpen. Ik sloop langzaamaan richting een vooraf gestelde doelstelling, zonder dit gelijk als dusdanig te herkennen. Cilla monitorde en stuurde dit proces bij.”

5/5

“Door de sessies heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmerende patronen/gedrag en heb ik een schop onder mijn kont gekregen om vooral te gaan doen, dat had ik nodig. Ik kan nu beter overzicht creëren en prioriteren. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger.”

5/5

“Het Moeder in Balans programma heeft balans in mijn leven gebracht. Filteren en focussen op zaken die echt belangrijk zijn. Niet alleen voor mijn gezin maar ook voor mezelf. Je hebt soms een steuntje in de rug nodig om weer op het goede pad te komen. Als dat lukt is dit niet in geld uit te drukken, geluk is het allerbelangrijkste.”

Hoe kun je kans maken op een Happy Mom Call?

1. Klik op de groene knop hieronder.
2. Laat je gegevens achter.
3. 1 Van de 3? Dan neem ik persoonlijk contact met je op.

Scroll naar top
Naar wie mag ik de meditatie toesturen?
Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt de meditatie binnen 5 minuten in je inbox. 

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de Privacyverklaring hier lezen.

GRATIS WORKSHOP

Hoe je in 5 stappen rust in je hoofd én lijf krijgt als werkende moeder, zodat je een leven creëert dat makkelijk en “als vanzelf” gaat.

Na aanmelding heb je 4 dagen om de workshop te bekijken op een voor jou gunstig moment. Wel zo fijn voor een drukke moeder ;-) 

Je gegevens worden naar de organisator gestuurd
en je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.

Cilla Schopen | Balanscoach draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders