Balanssessie (gratis)

Plan hieronder een gratis Balanssessie in en ontdek in 45 minuten hoe je van een stressvol werkende moeder met jonge kinderen naar een gelukkige, ontspannen en energieke vrouw gaat, zonder dat het ten koste gaat van je gezin.

Merk jij aan alles dat je uit balans bent? Dat er NU iets moet veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Modder niet langer aan en vraag een balanssessie met mij aan.

Tijdens de Balanssessie kijken we samen naar wat jij nu nodig hebt.

Na afloop van dit gesprek weet je:

Ik heb iedere maand een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze gratis Balanssessie. Wacht niet te lang en kies hieronder een datum en tijdstip via de groende knop.

Kies hieronder een datum en tijdstip wanneer je gebeld wilt worden:

Dit gesprek is voor jou als je

Wat anderen zeggen

5/5

“Elke sessie was zelf reflecterend en leerzaam, ook een manier van “sparren”, waar ik ernstig behoefte aan had. En waaruit ik inzichten verkreeg, die me op weg hielpen. Ik sloop langzaamaan richting een vooraf gestelde doelstelling, zonder dit gelijk als dusdanig te herkennen. Cilla monitorde en stuurde dit proces bij.”

5/5

“Door de sessies heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmerende patronen/gedrag en heb ik een schop onder mijn kont gekregen om vooral te gaan doen, dat had ik nodig. Ik kan nu beter overzicht creëren en prioriteren. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger.”

5/5

“Het Moeder in Balans programma heeft balans in mijn leven gebracht. Filteren en focussen op zaken die echt belangrijk zijn. Niet alleen voor mijn gezin maar ook voor mezelf. Je hebt soms een steuntje in de rug nodig om weer op het goede pad te komen. Als dat lukt is dit niet in geld uit te drukken, geluk is het allerbelangrijkste.”

Scroll naar top
Cilla Schopen Balanscoach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches