fbpx

Moeder in Balans Academy

Creëer in 4 maanden een werk-gezinsleven dat makkelijk en “als vanzelf” gaat, door minder te denken en juist meer te luisteren naar je hart, gevoel en intuïtie.

Speciaal voor de super drukke werkende moeder met jonge kinderen (0 – 5 jaar) die klaar is met haar stressvolle werk-gezinsleven en rust wil in haar hoofd én lijf…

Moeder in Balans Academy

Creëer in 4 maanden een werk-gezinsleven dat makkelijk en “als vanzelf” gaat. Kom in balans!

Speciaal voor de werkende moeder met jonge kinderen (0 – 5 jaar) die klaar is met haar stressvolle werk-gezinsleven en rust wil in haar hoofd en lichaam…

Het aanmodderen in het werkend moederschap is voorbij.

Dag in dag uit ben je druk met de verzorging van je kinderen, het huishouden, de boodschappen en probeer je het thuis gezellig te houden.

En alsof je het thuis nog niet druk genoeg hebt, heb je ook nog een drukke baan waar veel van je wordt gevraagd. 

Het gevoel dat je altijd “aan” staat, niet tot rust komt en wordt geleefd is steeds sterker aanwezig.

Je houdt tientallen ballen in de lucht en tot nu toe heb je geroeid met de riemen die je hebt. Maar het lukt niet meer om alle ballen hoog te houden…

Je energie raakt op.

Je bent er helemaal klaar mee…

Iets wat je niet wilde is toch gebeurd…

Je bent er klaar mee om:

Wat je zou willen is dat je rust hebt in je leven én in je hoofd. In balans te zijn. Tijd en aandacht te hebben voor je gezin. Zodat je met een flinke dosis liefde voor ze kunt zorgen, kunt genieten van je opgroeiende kinderen én van toegevoegde waarde zijn in je werk. 

Als jij niks verandert, blijft alles hetzelfde…

Wat als je nog een half jaar op deze manier doorgaat?
Kun je dan nog voor je gezin zorgen en je werk blijven doen? 
Heb je dan nog wel energie?
Of heb je jezelf inmiddels verwaarloosd omdat je te lang hebt aangemodderd om alle ballen hoog te houden?

Je komt in een vicieuze cirkel terecht als je blijft doorgaan op dezelfde manier. Als jij niks verandert, dan zal er niks veranderen. Tot die tijd houd je deze situatie in stand.

Van steeds harder rennen naar ontspanning en geluk

Toen ik moeder werd wilde ik het graag goed doen. Elke dag was ik dan ook druk met de verzorging van mijn 3 kinderen, het huishouden en boodschappen. Tientallen ballen hield ik in de lucht en ging nog harder rennen dan ik al deed. Door de waan van de dag werd ik geleefd en voordat ik het wist was mijn dag voorbij. Het voelde alsof ik tekort schoot.

Ontzettend vervelend en onnodig. Want ik wist dat er een makkelijker manier moest zijn om gelukkig, energiek en in balans te zijn, zonder dat dit ten koste gaat van mijn gezin.

Het bleek echter lastiger dan gedacht om zomaar het roer om te gooien. Het verbaasde mij hoe snel ik gewend was geraakt aan bepaalde situatie. Geregeld kwam dan ook mijn EGO naar boven die zei: “Zou je dit wel doen? Weet je het zeker? Besteed je dan nog genoeg tijd aan de kinderen?”.

Het is me uiteindelijk gelukt om de balans te vinden waar ik zo hard naar op zoek was. Ik geloof dat het leven van een werkende moeder valt of staat met een goede balans.

Ik ben dan ook van mening dat een gelukkig leven de combinatie is tussen wat er om je heen gebeurt (je buitenwereld), je fysieke lichaam en wat er in in jezelf gebeurt (je innerlijke wereld). Wanneer deze drie elementen met elkaar in harmonie kwamen, vond ik de rust en balans in mezelf.

Het goede nieuws is: het kan ook anders

Hoe zou het zijn als je…

De oplossing is:

Het creëren van een een relaxt werk en gezinsleven door meer te luisteren naar je hart, gevoel en intuïtie. En te stoppen met denken.

Een gelukkig leven is de combinatie tussen wat er om je heen gebeurt (je buitenwereld), je fysieke lichaam en wat er in in jezelf gebeurt (je innerlijke wereld). Wanneer deze drie elementen met elkaar in harmonie zijn, vind je de rust en balans in jezelf.

En krijg je de rust in je hoofd én in je lijf waar je naar op zoek bent. En zul je merken dat jouw levensenergie gaat stromen en dat het vóór je gaat werken.

Want je bent het meer dan waard om je gelukkig, energiek en vrij te voelen.

Dit is dé manier om:

De grootste uitdaging voor mij was om balans te vinden tussen privé en werk. Ik nam mijn werk vaak mee naar huis en had het gevoel nooit klaar te zijn. Daardoor faalde ik op alle vlakken. Zowel op het werk, maar belangrijker als moeder en vrouw binnen mijn gezin.

Het Moeder in Balans programma heeft balans in mijn leven gebracht. Filteren en focussen op zaken die echt belangrijk zijn. Niet alleen voor mijn gezin maar ook voor mezelf. Je hebt soms een steuntje in de rug nodig om weer op het goede pad te komen. Als dat lukt is dit niet in geld uit te drukken, geluk is het allerbelangrijkste.
Hanneke
Moeder van een 4-jarige dochter en 2-jarige zoon

De Balans-Mix Methode

Ik heb een fijne methode ontwikkeld waarmee je van stressvol werkend moederschap naar een gelukkige en ontspannen werkende moeder gaat: de Balans-Mix Methode.

Met de Balans-MIX Methode creëer je in 5 stappen harmonie, rust in je hoofd én lijf, zodat je iedere dag geluk, plezier en energie hebt in je werk-gezinsleven. Deze methode verandert je leven, omdat je minder gaat denken en meer gaat luisteren naar je hart, gevoel en intuïtie.

De Balans-mix methode bestaat uit 5 stappen: 

1 – Mindset 

2 –  Zelfliefde 

3 – Innerlijke kracht

4 – Levensenergie

5 – Meditatie 

Zoals je ziet heeft de Balans-MIX niets te maken met wazige toestanden. Je staat juist met twee benen op de grond omdat je ontzettend bewust wordt van jezelf, je eigen gevoel, je intuïtie en denken. En dat maakt deze methode zo fijn. Geen aangeleerde trucjes, maar je eigen ik die in haar kracht wordt gezet. 

Zodra je meer en meer gaat vertrouwen op je jezelf, op wat jij wil en wat voor jou werkt, krijg je de rust in je hoofd én in je lijf waar je naar op zoek bent. En ga je merken dat jouw energie gaat stromen en dat het vóór je gaat werken.

Want je bent het meer dan waard om je gelukkig, energiek en vrij te voelen.

Ben jij er klaar voor?

Dit levert de Moeder in Balans Academy je op:

Kortom, je creëert jouw eigen unieke balans waar jij je hele leven lang profijt van hebt. Je bent een gelukkige en ontspannen werkende moeder met plezier, rust en energie.

Dit zeggen deelnemers over de Moeder in Balans Academy:

Ik voel me weer blij en rustig. Ik was op een punt gekomen dat ik me opgebrand voelde, zowel thuis als op mijn werk. Ik wist dat ik niet op dezelfde voet verder kon en had behoefte aan begeleiding. Door de sessies heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmerende patronen/gedrag en heb ik een schop onder mijn kont gekregen om vooral te gaan doen, dat had ik nodig.
Ik kan nu beter overzicht creëren en prioriteren. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger. Kortom: beter in balans!
Michelle
Moeder van 2 zonen - 4 en 2 jaar
Ik stond altijd aan en kon de rem niet meer vinden. De knop moest uit. Elke sessie was zelf reflecterend en leerzaam, ook een manier van “sparren”, waar ik ernstig behoefte aan had. En waaruit ik inzichten verkreeg, die me op weg hielpen.

Uiteindelijk ben ik in balans gekomen als professional in mijn job, en als moeder van jonge kinderen. En dat laatste is echt het allerbelangrijkste.
Marjon
Moeder van een 4-jarige dochter en 1,5-jarige zoon
Ik zag door de bomen het bos niet meer. Cilla heeft mij geholpen om het pad weer te vinden. Dat doet ze op een prettige manier. Ze gaf mij handige tools, liet mij vertellen en stelde de juiste vragen waardoor ik er weer helemaal tegenaan kan. Door de vragen van Cilla ging ik nadenken over waarom ik tegen sommige dingen aanliep en wat ik eraan kan doen om dit verleden tijd te laten zijn.
Janna

Meld je aan voor de Moeder in Balans Academy

In de Moeder in Balans Academy krijg je alle kennis en begeleiding om in 4 maanden in balans te komen, zodat je een gelukkige en ontspannen werkende moeder wordt. Je hebt dan een stabiele basis gecreëerd waar je jouw hele leven lang profijt van hebt.

Dit krijg je als je kiest voor de Moeder in Balans Academy:

Online leeromgeving:

Een compleet stappenplan van A tot Z waarin je leert de Balans-MIX Methode toe te passen. Dé methode die je leert hoe je balans creëert en hoe je een makkelijk en gelukkig leven krijgt. Om dit te realiseren krijg je meer dan 35 video’s aan kennis, tools, modellen, vragen en opdrachten.

4 Interactieve masterclasses:

Bang dat je het alleen moet doen? Echt niet! Je krijgt begeleiding vanaf de dag dat jij je aanmeldt. We doen dit samen, zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten. Iedere maand krijg je een live interactieve masterclass waarbij je wordt gecoacht op 1 van de thema’s uit de Balans-MIX. En iedere masterclass sluit je af met een meditatie.

Live online Q&A’s:

Je kunt 4 maanden lang, één keer in de twee weken meedoen met de Q&A’s. Je krijgt de gelegenheid om al je successen, frustraties, worstelingen en vragen met mij te delen zodat je nooit vastloopt. Ook kun je vooraf vragen insturen waarop je feedback ontvangt.

Templates en werkboeken:

Je krijgt templates en werkboeken, zodat veel modellen en opdrachten alleen nog maar een invuloefening is.

Twee-wekelijkse Balans-Check:

Iedere twee weken ontvang je een Balans Check die je kunt invullen, zodat je weet waar je staat, wat je uitdagingen zijn en waar je aan mag werken de komende twee weken.

Balans-evaluatie:

Halverwege krijg je een evaluatie. Wat zijn je successen en welke stappen ga je nog zetten naar jouw balans. Je krijgt persoonlijk advies en tips op jouw evaluatie, zodat je continue blijft groeien.

Moeder in Balans Call:

Je krijgt één 1-op-1 call van 30 minuten voordat je de Academy afrond. We starten dit samen en we ronden het samen af.

Hierna ben jij in balans en ben je een gelukkige en ontspannen werkende moeder.
Dag in dag uit. Voor je hele leven lang.

Creëer balans en krijg het leven dat 100% bij jou past

En je krijgt een aantal waardevolle bonussen:

BONUS #1: Persoonlijke hotline t.w.v. 997,-

Je krijgt van maandag tot en met vrijdag ondersteuning in de community. Je kunt alles aan mij vragen zodat ik je direct verder kan helpen en je niet vastloopt.

BONUS #2: 2 Gast workshops: t.w.v. 497,-

Je krijgt 2 workshops van 2 andere experts. Wie dat zijn, houd ik nog even een verrassing.

EXTRA BONUS: VIP sessie t.w.v 199,-

Behoor jij tot de eerste 3 aanmeldingen van deze maand? Dan krijg je een 1-op-1 VIP sessie van 1 uur met mij waarbij je een volledig plan van aanpak krijgt waar je de komende 4 maanden aan mag gaan werken.

4 Maanden lang persoonlijke begeleiding en ondersteuning in het creëren van jouw balans!

Je kunt 4 maanden lang meedoen met de Q&A’s, masterclasses, workshops, community en e-mailondersteuning zodat je al jouw vragen kunt stellen. Ook kun je 1 jaar lang gebruik maken van de online leeromgeving.

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

Totale waarde: 4.736,-

Je kunt nu meedoen voor 1497,- of 530,- in 3 termijnen.

Zou je het fijn vinden om 1-op-1 begeleiding te krijgen?
Dan is de Moeder in Balans Academy VIP iets voor jou.

Je krijgt alles uit de Moeder in Balans Academy, aangevuld met 8 1-op-1 sessie van 1,5 uur. Tijdens deze VIP sessies coach ik je persoonlijk zodat je nog sneller in balans komt en een ontspannen en gelukkig leven krijgt.

Totale waarde van de Moeder in Balans Academy VIP is 6.236,-

Je kunt nu meedoen voor 2997 of in 6 termijnen van 525,-

Vraag een Balans Call aan

Moeder in Balans Academy

1497 Eenmalig of in 3 termijnen van 530
 • 4 Maanden programma Moeder in Balans Academy
 • Iedere 2 weken meedoen met de Q&A
 • 4 Interactieve masterclasses
 • Bonus #1: Persoonlijke Hotline
 • Bonus #2: 2 Gast workshops
 • Extra bonus: VIP sessie voor de eerste 3 aanmeldingen

Moeder in Balans Academy VIP

2997 Eenmalig of in 6 termijnen van 525
 • 12 Maanden programma Moeder in Balans Academy
 • Een jaar lang meedoen met de Q&A
 • 4 Interactieve masterclasses
 • 8 1-op-1 VIP sessies van 1,5 uur via Teams
 • Bonus #1: Persoonlijke Hotline
 • Bonus #2: 2 Gast workshops
 • Extra bonus: VIP sessie voor de eerste 3 aanmeldingen

100% Tevredenheidsgarantie

Ik heb zo’n vertrouwen in dit programma dat ik een tevredenheidsgarantie geef. Als je na 2 weken het gevoel hebt “dit is toch niks voor mij” dan mag je uitstappen en krijg je het volledige bedrag terug. Ik verwacht wel dat je 2 weken actief meedoet door het bekijken van de lessen, uitvoeren van de opdrachten en deelneemt aan de Q&A’s en masterclass.

Dit zeggen deelnemers:

Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding.

Michelle

Ik heb echt geleerd dat ik voor mezelf net zo lief moet zijn als ik voor anderen wil zijn. Hierdoor heb ik ook beter grenzen leren stellen voor mezelf en heb ik bewust afscheid genomen van een dingen waar ik niet meer zoveel voldoening uit haalde.

Ik kan nu beter prioriteiten stellen en zie duidelijk dat ik mijn tijd en energie maar 1x kan uitgeven. Dit traject heeft mijn leven behoorlijk opgeschoond,

Martine

Het Moeder in Balans programma heeft balans in mijn leven gebracht. Filteren en focussen op zaken die echt belangrijk zijn. Niet alleen voor mijn gezin maar ook voor mezelf. Je hebt soms een steuntje in de rug nodig om weer op het goede pad te komen. Als dat lukt is dit niet in geld uit te drukken, geluk is het allerbelangrijkste.

Hanneke

Door een open en eerlijke communicatie voelde ik me op m’n gemak waardoor ik me open durfde te stellen. Je hebt me aan het denken gezet en mij laten onderzoeken en ontdekken waar ik naar op zoek was. Ik heb veel geleerd en sta weer een veel dichter bij mezelf!!

Loes

De Moeder in Balans Academy is alleen geschikt voor jou als:

De Moeder in Balans Academy is NIET geschikt voor werkende moeders die:

Ben je klaar voor balans in je leven?

Als je op zoek bent naar een ontspannen en gelukkig leven als werkende moeder met jonge kinderen, dan is de Moeder in Balans Academy iets voor jou.

Met de Moeder in Balans Academy krijg je: 

Het bespaart je een hoop frustratie, stress en tijd. Kostbare energie die je beter kunt besteden aan leuke dingen doen met je gezin en genieten van het leven.

Je hebt nu 3 keuzes:

 1. Doe niets. En het resultaat zal niets zijn.
 2. Zoek alles zelf uit, verspil een hoop kostbare tijd en kom er dan achter dat wat je hebt geprobeerd niets oplevert.
 3. Investeer een eenmalig bedrag en creëer een leven dat makkelijk en “als vanzelf” gaat. Kom in balans, zodat je gelukkig, ontspannen en energiek kunt leven als werkende moeder met jonge kinderen.

Voor welke optie kies jij?

Je hebt nu 3 keuzes:

 1. Doe niets. En het resultaat zal niets zijn.
 2. Zoek alles zelf uit, verspil een hoop kostbare tijd en kom er dan achter dat wat je hebt geprobeerd niets oplevert.
 3. Investeer een eenmalig bedrag en creëer een leven dat makkelijk en “als vanzelf” gaat. Kom in balans, zodat je gelukkig, ontspannen en energiek kunt leven als werkende moeder met jonge kinderen.

Voor welke optie kies jij?

Veelgestelde vragen

De Moeder in Balans Academy is geschikt voor werkende moeders met jonge kinderen (0 - 4 jaar) die een gelukkig en ontspannen leven willen. Is jouw oudste kind al ouder dan 4 jaar? Ook dan is de Moeder in Balans Academy geschikt voor jou. 

Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving en je kunt meteen beginnen.

Dit programma duurt 4 maanden. Je doorloopt de 5 stappen van de Balans-MIX en neem ik je mee in een nieuwe module.

Daarnaast krijg je 4 maanden lang persoonlijke begeleiding door Masterclasses, Workshops en Q&A’s zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten. Je staat er niet alleen voor.

Kies je voor het VIP programma dan krijg je ook nog één jaar lang persoonlijke begeleiding door acht 1-op-1 VIP sessies.

Als jij balans in je leven brengt, dan hoef je:

 • nooit meer achter de feiten aan te lopen.
 • nooit meer af te vragen of je het wel goed doet als moeder.
 • nooit meer zorgen te maken over werk-gezinsdruk.
 • nooit meer gestrest of gehaast door het leven te gaan.

In de Moeder in Balans Academy krijg je alle kennis en begeleiding die je nodig hebt om een gelukkig en ontspannen leven te creëren.


Ben je op zoek naar handvatten voor je werk-gezinsbalans?
Ook dat leer je in de Academy. Ik leg je stap voor stap uit welke balans voor jou werkt.

Loop je vast? Stel al je vragen tijdens de online Q&A’s, in de community of per mail.

Eigenlijk heb je 3 keuzes:

 1. Doe niets. En het resultaat zal niets zijn.
 2. Zoek alles zelf uit, verspil een hoop kostbare tijd en kom er dan achter dat wat je hebt geprobeerd niets oplevert.
 3. Investeer een eenmalig bedrag en creëer een leven dat makkelijk en “als vanzelf” gaat. Kom in balans, zodat je gelukkig, ontspannen en energiek kunt leven.

Voor welke optie kies jij?

De Moeder in Balans Academy bestaat uit onderstaande onderdelen:

 • Online leeromgeving:
  Een compleet stappenplan van A tot Z waarin je leert de Balans-MIX Methode toe te passen. Dé methode die je leert hoe je balans creëert en hoe je een makkelijk en gelukkig leven krijgt. Om dit te realiseren krijg je meer dan 35 video’s aan kennis, tools, modellen, vragen en opdrachten.
 • 4 Interactieve masterclasses:
  Bang dat je het alleen moet doen? Echt niet! Je krijgt begeleiding vanaf de dag dat jij je aanmeldt. We doen dit samen, zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten. Iedere maand krijg je een live interactieve masterclass waarbij je wordt gecoacht op 1 van de thema’s uit de Balans-MIX. En iedere masterclass sluit je af met een meditatie. 
 • Live online Q&A’s :
  4 maanden lang, elke twee weken krijg je de gelegenheid om al je successen, frustraties, worstelingen en vragen met mij te delen zodat je nooit vast loopt.
 • Templates en werkboeken:
  Je krijgt templates en werkboeken, zodat veel modellen alleen nog maar een invuloefening is.
 • Twee-wekelijkse Balans-Check:
  Iedere twee weken ontvang je een Balans Check die je kunt invullen, zodat je weet waar je staat, wat je uitdagingen zijn en waar je aan mag werken de komende twee weken.
 • Persoonlijke evaluatie:
  Halverwege krijg je een evaluatie. Wat zijn je successen en welke stappen ga je nog zetten naar jouw balans. Je krijgt persoonlijk advies en tips op jouw evaluatie, zodat je continue blijft groeien.
 • Moeder in Balans Call:
  Je krijgt één 1-op-1 call van 30 minuten voordat je de Academy afrond. We starten dit samen en we ronden het samen af.  

En dat is niet alles, want je krijgt ook nog deze waardevolle bonussen:

 

 • BONUS #1: 4 maanden toegang tot de besloten Facebookgroep met een kleine groep gelijkgestemden in de Academy. 
 • BONUS #2: Je krijgt van maandag tot en met vrijdag ondersteuning in de community of per e-mail.
 • BONUS #3: Je krijgt 2 Gast workshops van andere experts.

EXTRA BONUS voor de eerste 3 aanmeldingen van de maand:  VIP 1-op-1 sessie van 1 uur waarbij je een volledig plan van aanpak krijgt waar jij de komende 4 maanden aan mag gaan werken.

Je hebt een jaar toegang tot de online leeromgeving en het programma duurt 4 maanden. Zo kun je later nog onderdelen terugkijken als het niet gelukt is om alles binnen 4 maanden te bekijken.

Ja, 2-wekelijks is er een Q&A, 1 keer in de maand een interactieve masterclass en je kunt al je vragen stellen per mail of in de community.


Je kunt dus 4 maanden meedoen met de online bijeenkomsten en je krijgt dus 4 maanden lang begeleiding.


Wil je langer en intensiever begeleiding dan is het VIP programma wellicht iets voor jou. Dan krijg je ook nog 8 individuele 1-op-1 VIP sessies die je over een heel jaar mag inplannen. Je kunt dan een jaar lang meedoen met de Q&A’s en een jaar lang 1-op-1 begeleiding.

Je kunt jezelf beter deze vraag stellen: "hoeveel kost het me als ik op de korte termijn niet meer balans in mijn leven krijg?" Wat zijn de gevolgen?

 

Zie het bedrag niet als kosten, maar als een investering. Je koopt kennis en begeleiding zodat je sneller resultaten behaalt in je leven. Jouw balans kan een leven opleveren wat veel meer waard is dan de investering.

De beste investering is een investering in jezelf.

Voordat je kunt starten spreken we elkaar eerst telefonisch. 

 • Hebben we een klik?
 • Is dit de juiste stap voor jou?
 • Ben ik de juiste persoon om je hiermee te helpen?

Dan verwelkom ik je graag in de Academy. 

Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd je besteedt om jouw leven te veranderen. Wil je op korte termijn een snelle verandering realiseren? Dan zal je er wat meer tijd moeten steken. Balans creëer je niet in 1 dag.


Houd rekening met 3 tot 4 maanden om de Balans-MIX Methode volledig te doorlopen. Hoe meer tijd je er zelf in stopt, hoe sneller dat het zal gaan.


Je hebt altijd toegang tot de online leeromgeving en je kunt het materiaal op je eigen tempo bekijken.


Je kunt gebruik maken van templates en werkboeken, zodat het een simpele invuloefening wordt.

Iedere twee weken kun je meedoen met de Q&S's. Deze zijn op woensdagochtend van 10 uur tot 11:30 uur. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Dan stuur je jouw vraag naar mij toe en behandel ik deze tijdens de Q&A. Je ontvangt altijd een opname. 

Vanaf januari 2022 zullen de Q&A's afwisselend zijn op woensdagochtend en vrijdagochtend. 

Na aanmelding ontvang je de inloggegevens en krijg je toegang tot de online leeromgeving.


Hier kun je alle videolessen bekijken en de templates downloaden. Je kunt altijd inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat.


Daarnaast krijg je toegang tot de besloten community waar je al jouw vragen kunt stellen.


Via Teams kun je meedoen met de Q&A’s, masterclasses, workshops en VIP sessies.

1 Keer per maand krijg je een thema masterclass die je live kunt volgen. De masterclasses worden altijd op de eerste dinsdag van de maand om 20 uur gegeven. 

Ook de gastworkshops worden gegeven in de avond. Hiervoor ontvang je ruim van te voren de exacte datum en tijdstip. 

Kun je er niet live bij zijn? Dat is uiteraard heel jammer. Door live erbij te zijn leer je het meeste en kun je al jouw vragen stellen. Mocht het echt niet lukken, dan ontvang je altijd ook een opname. 

Als je kiest voor de Moeder in Balans Academy VIP dan krijg je ook nog 8 VIP sessies van 1,5 uur.  In totaal 12 uur 1-op-1 coaching. 

Je ontvangt een link waarmee je direct een VIP sessie kunt inplannen. 

Je kunt betalen via iDeal of Bancontact.

Ja, dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1x betalen of in 3 termijnen. En mocht 3 termijnen ook nog een uitdaging zijn, dan mag het zelfs in 4. In vind altijd dat geld niet de dealbreaker mag zijn.

Het beste cadeau dat je jezelf kunt geven is balans. Welke keuze maak jij?

Scroll naar top

GRATIS WORKSHOP

Hoe je in 5 stappen rust in je hoofd én lijf krijgt als werkende moeder, zodat je een leven creëert dat makkelijk en “als vanzelf” gaat.

Na aanmelding heb je 4 dagen om de workshop te bekijken op een voor jou gunstig moment. Wel zo fijn voor een drukke moeder ;-) 

Je gegevens worden naar de organisator gestuurd
en je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.

Cilla Schopen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches