Toffe traktatie voor mijn B-day!!

Ik sta zo te trappelen om je dit te vertellen!

Terwijl ik dit schrijf zit ik met een dikke glimlach achter mijn laptop. Omdat ik weet dat voor de lucky people die dit bericht hebben geopend (jij!) er iets heel wezenlijks op het punt staat te veranderen.

Aanstaande vrijdag ben ik jarig en word ik 33. En ik heb een super tof cadeau voor je. Ik geef je een kans om een meer levensgeluk in je leven te brengen.

Dit is wat het verschil voor je gaat maken:

BACK ON TRACK: Dé workshop

De kunst van Back on Track is te stoppen met piekeren en stress voorkomen. Hoe je puur door jezelf te zijn, een magneet wordt voor een gelukkig en relaxter leven.

Dit is wat er zo tof aan is. Ik ben iemand die zichzelf nooit echt als ontspannen of stressbestendig heeft gezien. Sterker nog: toen ik nog studeerde voelde ik altijd de druk van presteren en niet falen.

Mijn aanname was toen: Ik ben niet goed in stressvolle situaties.

Maar in mijn drukke gezinsleven met drie jonge kinderen en mijn eigen bedrijf gaat de combinatie bijna vanzelf. De afgelopen jaren heb ik een heel ontspannen, gelukkig en liefdevol leven doordat ik iets heel anders, vanuit mijn hart, kan.

Mezelf zijn. Bewuste keuzes maken die voor mij werken. En zelfverzekerd daarin zijn. Niet druk maken over dingen die er niet toe doen. Dat is de reden dat ik een gelukkig leven heb.

Dat is wat Back on Track is. Stoppen met piekeren en stress door te kiezen voor je eigen geluk.

Dat ga ik je leren!

Ik ben nu bezig om daar een uitgebreide workshop voor te ontwikkelen (voor als we weer fysiek in groepsverband mogen trainen). Het wordt zo goed! En die ga ik uiteindelijk aanbieden voor €450,- excl. btw.

MAAR VOOR JOU, SPECIAAL VOOR MIJN VERJAARDAG KRIJG JE DE KANS OM VOOR €175,- DIT VAN MIJ TE LEREN.

Waarom denk je misschien?

Nummer 1: Ik word aanstaande vrijdag 33 jaar en ik vind het heerlijk om te geven. En ook wel een beetje debiel van mezelf om zo’n waardevolle workshop voor dit bedrag te geven.

Nummer 2: Ik ga met deze workshop een stukje van je leven veranderen. En dat vind ik een fantastisch gevoel dat ik hieraan kan bijdragen.

Nummer 3: Ik geloof zo ontzettend in deze workshop en het verschil dat het voor je gaat maken dat ik je garandeer dat je direct verandering gaat merken in je leven.

Nummer 4: En zo graag wil ik dat je gebruik maakt van deze kans, die letterlijk alles voor je kan veranderen. Ik leer je hoe je een relaxter en gelukkiger leven krijgt en met veel meer gemak dan je je nu kan voorstellen.

Daarom maak ik er een goede verjaardagsactie van.

Voor €175,- ontdek je tijdens de live workshop antwoord op die zo belangrijke vraag:

Hoe stop ik met piekeren en voorkom ik stress?

De workshop heet BACK ON TRACK: DÉ WORKSHOP en het is een 4,5 uur durende live workshop verdeeld over 3 avonden. Waarin ik je live coach en we meteen gaan werken met resultaat.

Wat moet je weten over deze verjaardagsactie?
De waarde van deze workshop is €450,-. Maar omdat ik jarig ben geef ik bijna 62% korting op deze 4,5 uur durende live workshop. Alleen voor mijn verjaardag is deze prijs van €175 incl. btw geldig.


Wanneer is deze live workshop?
Op maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 mei 2020 van 20:00 tot 21:30 uur geef ik de workshop Back on Track.


Waar is de live workshop?
De workshop is online. Wanneer je je aanmeldt, krijg je van mij de inloggegevens en kan je vanachter je laptop, tablet of telefoon de workshop live volgen.


Wat als ik er op 11, 12 of 13 mei niet bij kan zijn?
Geen probleem! Kijk, het allerfijnste is als je er live bij bent, want dan kan je me vragen stellen en denk ik met je mee. Maar als je er niet live bij kan zijn, dan stuur ik je de replay gewoon na, zodat je in je eigen tijd en op je eigen moment de workshop kijkt en doet.


Volgens mij kan ik niet stoppen met piekeren?

Tijdens de workshop ga je ontdekken hoe je stopt met piekeren. Iedereen kan het, dus ook jij. Juist de mensen die er stellig van overtuigd zijn dat het niet anders kan, kwamen erachter dat ze wel kunnen stoppen met piekeren. En die ontdekking verandert alles in je leven.


Hoe ga ik relaxter en gelukkiger leven?
Daar ga ik je alles over leren tijdens de workshop. Want dat is de kunst van stoppen met piekeren. En ik ga je aan het werk zetten. Daar gaan we mee aan de slag.

Oké, dit is wat je moet doen om gebruik te maken van mijn verjaardag aanbod:

Dit aanbod is geldig tot en met 27 april 2020.

Zorg dat je de kans niet mist. Dit aanbod komt niet meer terug.

Laten we het leven samen vieren! 

Groetjes Cilla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Cilla Schopen balanscoach draait op SYS PlatformSYS Platform