Creëer jouw stabiele basis tussen werk en gezin

"MOEDER IN BALANS VIP"

Zo dacht je dat het zou zijn: Genieten van je gezin én een waardevolle bijdrage leveren op je werk.

Helaas... Voor jou is het een ware worsteling om alle ballen hoog te houden. Er komt zo veel op je af. Je voelt je machteloos en je twijfelt aan jezelf. Doe ik het wel goed? Waar moet ik beginnen?

In dit VIP programma leer ik je in 4 maanden alles wat je moet weten voor een gelukkig leven.

Met één duidelijk doel: een stabiele basis waarbij werk en gezin in balans is, zodat je met energie, rust en plezier gaat leven.

Werk en gezin leven in balans

Als werkende moeder zou je gaan genieten en overlopen van energie

Maar in werkelijkheid

Herkenbaar, toch?

Balans tussen werk en gezin

Het moment dat je moeder werd...

Je was trots, blij, sprakeloos, vol bewondering, een tikkeltje onzeker, en vastbesloten.

Jij zou er altijd voor je kinderen zijn en hen het beste geven. JIJ zou dé beste voor ze zijn. 

En toen ging je weer aan het werk. Pfff, dat was omschakelen. Je hebt nu dubbele verantwoordelijkheden. Dat is nu een stuk pittiger dan voordat je een gezin had, waar je voor moet zorgen. 

En je wist direct: je moest op zoek naar balans tussen je gezin en je werk. Want anders loop je jezelf voorbij. 

Je roeit met de riemen die je hebt en vraagt advies aan familie en vriendinnen

Maar de stabiele basis tussen werk en gezin is nog ver te zoeken. Het lijkt meer op overleven dan leven. De goed bedoelde adviezen brengen je ook niet verder. 

Je bent constant gejaagd en gespannen. 

Als je al een moment voor jezelf hebt om op adem te komen, dan heb je een schuldgevoel. Dus tot rust komen zit er niet in. 

Je begint over jezelf te twijfelen en je voelt je machteloos. Er komt zo veel op je af, dat je niet meer weet waar je moet beginnen. Waarom lukt het andere moeders wel? Wat doe ik verkeerd?

Je moddert nog wat aan en probeert het beste ervan te maken, maar dit is niet hoe je het voor ogen had. 

Je zou zo graag willen dat...

Je gewoon lekker kunt leven zonder jezelf voorbij te lopen. 

Je weet waar je moet beginnen om een stabiele basis te creëren.

Je eindelijk plezier hebt, kunt genieten van je gezin én van toegevoegde waarde bent op je werk.

Je grip hebt op jouw werk-gezinsleven, zodat het energie oplevert in plaats van kost.    

Hoe tof zou het zijn als je dit niet zelf hoeft uit te zoeken?

Maar samen met iemand die je leert hoe je zorgt voor een stabiele basis tussen werk en gezin. 

Vanaf nu kun je stoppen met aanmodderen

Ik ben er om jou te helpen

En heb voor jou dé oplossing zodat je rust krijgt in je leven. 

Mijn "Moeder in Balans VIP" programma

In 4 maanden leer ik je hoe je los komt van druk, spanning en stress. En help je op weg naar een gelukkig leven tussen werk en gezin met meer rust, plezier en energie.

Een stabiele basis is onbetaalbaar

Want jouw leven als werkende moeder valt of staat met een goede balans tussen je werk en je gezin. 

Mijn unieke Balans-mix maakt het verschil

Geen zweverig gedoe, maar dat betekent niet dat we het niet over gevoel gaan hebben. Tijdens dit persoonlijke programma leer ik je alle elementen  toe te passen, zodat het voelt als een tweede natuur. 

Balans tussen werk en gezin
"Door haar manier van vragen stellen, haar open houding en haar inzicht in mij als geheel binnen de situatie waarin ik me bevond, heb ik mezelf teruggevonden. Het traject heeft me weer zelfvertrouwen, rust en plezier gegeven!."
Loes
Administratief medewerker

Mijn unieke balans-mix

Mijn persoonlijke ervaring, werkervaring, erkende diploma’s, kennis, expertise en tools heb ik mijn eigen unieke balans-mix ontwikkeld.

Deze bestaat uit de beste elementen waar jij al tijden naar op zoek bent. En die jij nodig hebt voor een goede balans tussen werk en gezin.

Balans tussen werk en gezin

Wat is jouw resultaat na het VIP programma?

Hoe ziet de planning eruit?

Stap 1:
Balans-sessie

Ik start altijd met een telefonische balans-sessie van 45 minuten. Ik werk namelijk niet met iedereen. Wat is jouw verhaal? Ben ik de juiste persoon om jou te helpen? Is er een klik?

Stap 2:
Afspraken

Is er een klik en gaan we samen aan de slag? Super tof! Je hebt een goede keuze gemaakt. Dan maken we concrete afspraken over jouw leerdoelen en bespreken we de praktische details.

Stap 3:
Aan de slag

Tijdens de 1:1 coaching gaan we aan de slag met jouw vragen, leerdoelen en  uitdagingen. Met als doel rust in jouw drukke werk-gezinsleven, zodat jij jezelf niet meer voorbij loopt.

Stap 4:
Evaluatie

Na de vierde sessie evalueren we telefonisch  jouw ontwikkeling. We blikken terug en stellen jouw doelen bij voor de komende sessies. Alles zodat jij jouw wensen gaat realiseren.   

Stap 5:
En door

Met het einddoel in gedachten gaan we verder. Zoals je dan al gewend bent doen we dat op basis van mijn unieke Balans-mix. Ik zet je aan het denken én aan het werk. Het wordt steeds meer doen. Want daar zit het verschil.

Stap 6:
Afronding

Na 4 maanden zit het erop. We ronden het programma af met een telefonische call.  Je krijgt nog één keer de gelegenheid om jouw vragen te stellen. En blikken we kort terug op jouw ontwikkeling. Daarna kijken we naar de toekomst en vieren we jouw successen. 

"Als je door de bomen het bos niet meer ziet, helpt Cilla je om je pad weer te vinden. Door de vragen die Cilla stelt ga je nadenken over waarom je tegen sommige dingen aanloopt en wat je eraan kunt doen om dit verleden tijd te laten zijn.."
Janna
Freelance journalist

Het programma

Jij bent uniek...

Net als jouw situatie. Bij mij krijg je dus geen standaard programma, maar een persoonlijk intensief programma waarin we diep gaan. Aan de hand van jouw persoonlijke verhaal en specifieke doelen gaan we aan de slag. 

Dit is wat je mag verwachten...

Eén duidelijk doel: een stabiele basis waarbij werk en gezin in balans is, zodat je met energie, rust en plezier gaat leven.

"Cilla heeft mij geholpen om het overzicht terug te krijgen. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding."
Michelle
Polikliniek medewerker

En dit krijg je er ook nog bij...

Of het nog niet intensief genoeg is krijg je dit er ook nog bij…

Drie calls

Naast de 1:1 sessies, krijg je ook drie telefonische sessies van 45 minuten.
Bij aanvang maken we een plan waar je aan wilt gaan werken. En daar gaan we mee aan de slag.
Halverwege het programma bespreken we waar je staat en waar jij je de laatste periode op mag gaan richten. En tijdens onze laatste call blikken we terug, kijken we naar de toekomst en ronden we het programma af.

E-mail support

Je bent altijd in contact met mij. Zie mij als je klankbord. Je mag in deze periode dus al jouw vragen, frustraties en successen met mij delen per e-mail. Je krijgt altijd persoonlijke feedback.

E-learning Weg weg Stress

Je krijgt direct toegang tot de e-learning Weg met stress. Daar kun je direct mee starten en zorgt ervoor dat je al stappen zet om jouw doel nog sneller te behalen.

Mijn super praktische weekplanner

Rust en balans hangt heel nauw samen met weten wat je doet. En wanneer. Ik ga je leren hoe je grip krijgt op jouw planning en daarom krijg je mijn weekplanner cadeau.

Je gaat hier zo veel profijt van hebben... Dat weet ik nu al

Waarom zou je met mij moeten samenwerken?

Werk en gezin leven in balans

Hi, ik ben Cilla

Ik ben balanscoach voor werkende moeders in de zorg, Ik help jou om balans te creëren tussen werk en gezin, zodat je gelukkig gaat leven met meer rust, plezier en energie. 

En ik ben zelf moeder van drie jonge kinderen. Dus ik weet als geen ander hoe belangrijk een goede balans is tussen mijn werk en mijn gezin. En te leven zonder druk. 

Maar helaas zie ik veel moeders worstelen hoe ze alle ballen hoog moeten houden. Hierdoor ervaren ze werkstress en een hoge werk-gezinsdruk.

Ik ken de klappen van de zweep, dus ik weet waar je tegenaan loopt. I hear you!  Maar ik weet ook dat dit kan anders! En daar ga ik je bij helpen.

Het programma

Praktische informatie

Hoe kun jij je aanmelden voor dit programma?

Denk je dat dit hét programma voor jou is. Plan dan via onderstaande knop een balans-sessie in. Ik werk namelijk niet met iedereen. Dus ik maak eerst graag kennis met jou. We bespreken jouw situatie. Ben ik de juiste persoon om jou te helpen en is er een klik? Pas dan maken we afspraken over de start van het programma.

Wat is de investering?

Het VIP programma kost 1497. Je bent pas verzekerd van een startdatum na betaling. Je mag ook in twee termijnen betalen. Maar in één keer betalen is uiteraard voordeliger.

Startdatum

In onderling overleg plannen we de startdatum in. Na de eerste sessie worden de overige sessies ingepland. Dan staat alles vast en weet je waar je naar toe gaat werken. Werkt wel zo prettig voor jou, maar ook voor mij.

Is dit het juiste moment?

Denk dan hier eens over na...

Dan heb je lang genoeg aangemodderd en wordt het tijd om in actie te komen. 

Twijfel je toch nog?

Twijfel je nog of Moeder in Balans VIP het juiste programma is? Plan dan een gratis call in via onderstaande knop. Ik help je om een goede keuze te maken en zal je ook eerlijk zeggen als je nog niet klaar bent voor dit programma.

Ben je klaar voor een gelukkig leven met meer energie, rust en plezier?

Doe dan mee met het programma

De investering voor dit programma is

In de meeste gevallen wordt dit vergoed door de werkgever. 

Wil je liever in 2 termijnen betalen?

Dan betaal je twee keer 797.

Balans tussen werk en gezin

Veel gestelde vragen

Als jij actief aan de slag gaat met de opdrachten, tools en inzichten die ik je geef, dan ga je zeker jouw doel bereiken. Het zijn namelijk bewezen strategieën die voor mij en mijn klanten goed werken. Ik kan jou nooit  100% garantie geven, dit hangt namelijk af van je eigen inzet. Ik geef je alles wat je nodig hebt, maar het is aan jou om er actief mee aan de slag te gaan.

Het hele programma is volledig individueel en persoonlijk. Dus je krijgt altijd persoonlijke begeleiding. We zien elkaar tijdens onze sessies, acht keer. We spreken elkaar drie keer telefonisch en je kunt gebruik maken van e-mailsupport tussen de sessies in.  

De sessies plannen we altijd in overleg in. Na de eerste sessie plannen we de vervolg sessies is, zodat jouw programma volledig vast staat. Ook de locatie is bespreekbaar. In de meeste gevallen ontvang ik je bij mij thuis. Maar gezien de huidige situatie rondom Corona bestaat de mogelijkheid om de sessie online te voeren. En mocht de reisafstand en tijd naar Born, Limburg te ver zijn, ook dan is online via Zoom of Teams mogelijk. 

Je kunt je aanmelden door een balans-sessie in te plannen. Ik werk niet met iedereen. En ik heb ook geen plek voor iedereen. Want ik wil mijn klanten volledige aandacht kunnen geven. Daarom wil ik je eerst leren kennen. Wat is jouw verhaal? Ben ik de juiste persoon om jouw te helpen? Is er een klik? Pas dan maken we concrete afspraken over een startdatum. 

Ja, dat kan. Als jij een klik met mij voelt en je denkt dat dit hét programma is dat jou gaat helpen, dan mag jij je uiteraard aanmelden. Plan dan ook een balans-sessie in en we bespreken jouw situatie. Is er een wederzijdse klik? Dan vind ik het super tof om samen met jou aan de slag te gaan.  

Staat jouw vraag hier niet tussen of twijfel je of het iets voor je is? Stuur dan een email naar coaching@cillaschopen.nl en ik neem contact met je op.  Dan kunnen we kort bellen zodat ik je kan adviseren. Je hoort het eerlijk van mij als ik denk dat het niet geschikt is voor je. Ik wil namelijk geen ontevreden klanten in mijn programma, daar hebben we allebei niks aan. 

Scroll naar top
Cilla Schopen balanscoach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches