gezin in balans

gezin in balans

Zorg voor rust in je drukke werk-gezinsleven

"MOEDER IN BALANS "

Pffff... Weer het einde van de dag gehaald. Elke dag heb je de uitdaging om alles draaiende te houden.

En voor je het weet is je dag om. Moet je alweer naar bed. Tuurlijk, dat hou je nog wel even vol. Maar op een gegeven moment is je accu leeg.

Het dilemma: je gezin gaat voor alles en je werk ook.

In dit 2 maanden programma leer ik je hoe je los komt van werk-gezinsdruk. Je leert hoe je grenzen stelt én toch dicht bij jezelf blijft. Het doel: slim gebruik maken van tijd, zodat jij weer grip op jouw leven krijgt.

Moeder in Balans

gezin in balans

Jij dacht dat de combinatie tussen je werk en gezin prima te doen zou zijn...

Maar in werkelijkheid

Heb ik gelijk?

gezin in balans

En nu heb je een gezin waar je voor moet zorgen...

Wat ben je trots op jouw gezin. Jij wilt je kinderen groot brengen met alle liefde die je hebt. Je wilt ze de aandacht geven die ze nodig hebben. Zeker nu ze nog zo jong zijn. 

Je zou graag willen genieten, maar je bent constant gejaagd. Zowel thuis als op je werk. Je zou meer voor je werk willen betekenen, maar je bent er niet helemaal bij. Je hoofd draait overuren met alle dingen die je nog moet doen. 

Je wordt geleefd en je bent afgeleid. Als je op je werk bent denk je aan thuis. En ben je thuis, denk je aan je werk. Je vergeet steeds vaker dingen die je hebt beloofd. En dat maakt je onzeker en kost je veel energie.  

Je rent je benen onder je lijf vandaan. En nog steeds heeft jouw dag te weinig uren. De combinatie tussen werk en gezin is toch niet zo eenvoudig. Wat nu? 

 

Hoe krijg jij jouw gezin in balans?

Je weet dat het anders moet. Maar waar begin je.
Genieten van je leven gaat niet, door constant tijd tekort… Je vraagt je geregeld af hoe anderen dit doen. 

Iets leuks ondernemen met je gezin… Nee, daar heb je te weinig energie voor.
En daardoor voel jij je schuldig. Want je kunt jouw gezin niet de aandacht geven dat het verdient.

En op je werk… je bent er wel, maar niet zoals je graag zou willen. En dat maakt je verdrietig en geeft je het gevoel dat jouw bijdrage er niet toe doet. 

Je spreekt jezelf toe… Oké, niet zeuren, opkrabbelen en weer doorgaan. Maar ondertussen hoor je dat stemmetje in je hoofd: makkelijker gezegd dan gedaan…

Een goede balans is nu belangrijker dan ooit… 

Je zou zo graag willen dat...

Hoe tof zou het zijn als je dit niet zelf hoeft uit te zoeken?

Maar samen met iemand die je leert hoe je los komt van werk-gezinsdruk door slim gebruik te maken van je tijd. 

gezin in balans

Je kunt stoppen met rennen

Ik ga je hierbij helpen.

En heb voor jou dé oplossing zodat je rust krijgt in je leven. 

Mijn "Moeder in Balans " programma

In 2 maanden leer ik je hoe je los komt van werk-gezinsdruk. Je leert hoe je grenzen stelt én toch dicht bij jezelf blijft. Je gaat slim gebruik maken van je tijd, zodat jij weer grip op jouw leven krijgt.

Rust in gezinsleven is essentieel voor geluk

Hoe gelukkiger jij bent hoe makkelijker het leven is. Je laat je niet meer uit het veld slaan als het even tegenzit. Zodat je met de juiste energie voor je gezin kan zorgen. Er gebeurd heus nog wel iets, maar dit zal geen spanning meer veroorzaken, omdat je weet hoe je dit voorkomt.

Het begint bij je goed voelen en niets anders

Tijdens dit persoonlijke programma leer ik je door mijn balans-mix hoe je dit bereikt en krijg je tools om dit toe te passen. Zodat je vanaf nu grip hebt op jouw drukke werk-gezinsleven.

gezin in balans

"Cilla heeft mij geholpen om het overzicht terug te krijgen. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding."
Michelle
Polikliniek medewerker

Mijn unieke balans-mix

Mijn persoonlijke ervaring, werkervaring, erkende diploma’s, kennis, expertise en tools heb ik mijn eigen unieke balans-mix ontwikkeld.

Deze bestaat uit de beste elementen waar jij al tijden naar op zoek bent. En die jij nodig hebt voor een goede balans tussen werk en gezin.

Wat is jouw resultaat na het Moeder in Balans programma?

Hoe ziet de planning eruit?

Stap 1:
Balans-sessie

Ik start altijd met een telefonische balans-sessie van 45 minuten. Ik werk namelijk niet met iedereen. Wat is jouw verhaal? Ben ik de juiste persoon om jou te helpen? Is er een klik?

Stap 2:
Afspraken

Is er een klik en gaan we samen aan de slag? Super tof! Je hebt een goede keuze gemaakt. Dan maken we concrete afspraken over jouw leerdoelen en bespreken we de praktische details.

Stap 3:
Aan de slag

Tijdens de 1:1 coaching gaan we aan de slag met jouw vragen, leerdoelen en  uitdagingen. Met als doel rust in jouw drukke werk-gezinsleven, zodat jij jezelf niet meer voorbij loopt.

Stap 4:
Afronding

Na de coaching ronden we het programma af. Door middel van een telefonische call. We blikken terug op jouw ontwikkeling en maken een plan voor jouw toekomst. 

"Als je even door de bomen het bos niet meer ziet, helpt Cilla je om je pad weer te vinden. Door de vragen die Cilla stelt ga je nadenken over waarom je tegen sommige dingen aanloopt en wat je eraan kunt doen om dit verleden tijd te laten zijn.."
Janna
Freelance journalist

gezin in balans

Het "Moeder in Balans " programma

Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en specifieke doelen gaan we aan de slag. Samen werken we aan de versterking van jouw zelfvertrouwen, een relaxte werk-gezinsbalans en een efficiënte indeling van jouw tijd.

Dit is wat je mag verwachten...

Eén duidelijk doel: slim gebruik maken van tijd, zodat jij weer grip op jouw leven krijgt.

"Door haar manier van vragen stellen, haar open houding en haar inzicht in mij als geheel binnen de situatie waarin ik me bevond, heb ik mezelf teruggevonden. Het traject heeft me weer zelfvertrouwen, rust en plezier gegeven!."
Loes
Administratief medewerker

BONUS

En dit krijg je er ook nog bij...

Om het beste resultaat uit deze twee maanden te halen krijg je dit er ook nog bij…

Twee calls (t.w.v 247)

Naast de 1:1 sessies, krijg je ook twee telefonische sessies van 45 minuten.
Bij aanvang maken we een plan waar je aan wilt gaan werken. En daar gaan we mee aan de slag.
En als afsluiting van het programma. Dan blikken we terug, kijken we naar de toekomst en ronden we het programma af.

E-mail support (t.w.v 200)

Je bent altijd in contact met mij. Zie mij als je klankbord. Je mag in deze periode dus al jouw vragen, frustraties en successen met mij delen per e-mail. Je krijgt altijd persoonlijke feedback.

E-learning Kickstart - Neem de regie over hoe dingen gaan en krijg grip op jouw leven. (t.w.v 197)

Je krijgt direct toegang tot de Kickstart. Daar kun je direct mee starten en zorgt ervoor dat je sneller stappen zet om jouw doel te behalen. Dit programma is korter dan het VIP programma, vandaar dat je met een gedeelte zelf aan de slag gaat. En deze e-learning helpt je daarbij.

Mijn super praktische weekplanner (t.w.v. 19,95)

Rust en balans hangt heel nauw samen met weten wat je doet. En wanneer. Ik ga je leren hoe je grip krijgt op jouw planning en daarom krijg je mijn weekplanner cadeau.

Waarom zou je met mij moeten samenwerken?

Hi, ik ben Cilla

Ik ben balanscoach voor werkende moeders in de zorg, Ik help jou om balans te creëren tussen werk en gezin, zodat je gelukkig gaat leven met meer rust, plezier en energie. 

En ik ben zelf moeder van drie jonge kinderen. Dus ik weet als geen ander hoe belangrijk een goede balans is tussen mijn werk en mijn gezin. En te leven zonder druk. 

Maar helaas zie ik veel moeders worstelen hoe ze alle ballen hoog moeten houden. Hierdoor ervaren ze werkstress en een hoge werk-gezinsdruk.

Ik ken de klappen van de zweep, dus ik weet waar je tegenaan loopt. I hear you!  Maar ik weet ook dat dit kan anders! En daar ga ik je bij helpen.

Het "Moeder in Balans VIP" programma

Praktische informatie

Hoe kun jij je aanmelden voor dit programma?

Denk je dat dit hét programma voor jou is. Plan dan via onderstaande knop een balans-sessie in. We bespreken jouw situatie. Ben ik de juiste persoon om jou te helpen en is er een klik? Pas dan maken we afspraken over de start van het programma.

Wat is de investering?

Het programma kost 897. Je bent pas verzekerd van een startdatum na betaling. Je mag ook in twee termijnen betalen. Maar in één keer betalen is uiteraard voordeliger.

Startdatum

In onderling overleg plannen we de startdatum in. Na de eerste sessie worden de overige drie sessies ingepland. Dan staat alles vast en weet je waar je naar toe gaat werken. Werkt wel zo prettig voor jou, maar ook voor mij.

Is dit het juiste moment?

Denk dan hier eens over na...

Dan heb je lang genoeg gerend en wordt het tijd dat je op de rem trapt. 

Twijfel je toch nog?

Twijfel je nog of Moeder in Balans het juiste programma is? Plan dan een gratis call in via onderstaande knop. Ik help je om een goede keuze te maken en zal je ook eerlijk zeggen als je nog niet klaar bent voor dit programma.

Ben je klaar om grip te krijgen op jouw werk-gezinsleven?

Doe dan mee met het "Moeder in Balans" programma

De investering voor dit programma is 897

In de meeste gevallen wordt dit vergoed door de werkgever. 

Wil je liever in 2 termijnen betalen?

Dan betaal je twee keer 490

Balans tussen werk en gezin
Veel gestelde vragen

Als jij actief aan de slag gaat met de opdrachten, tools en inzichten die ik je geef, dan ga je zeker jouw doel bereiken. Het zijn namelijk bewezen strategieën die voor mij en mijn klanten goed werken. Ik kan jou nooit  100% garantie geven, dit hangt namelijk af van je eigen inzet. Ik geef je alles wat je nodig hebt, maar het is aan jou om er actief mee aan de slag te gaan.

Het hele programma is volledig individueel en persoonlijk. Dus je krijgt altijd persoonlijke begeleiding. We zien elkaar tijdens onze sessies, vier keer. We spreken elkaar twee keer telefonisch en je kunt gebruik maken van e-mailsupport tussen de sessies in.  

Dit programma duurt 2 maanden en het is mijn doel om jouw het beste resultaat eruit te laten halen. Maar het zijn en blijven 2 maanden. Ik help je met inzichten, kennis en tools. En daarnaast ga je met een gedeelte zelf aan de slag. De module bevat 8 modules. 

Nee, dat gaat niet. Mocht je meer behoefte hebben aan 1:1 sessies dan kan dat in het VIP programma. Dat programma duurt vier maanden en is intensiever waarbij je acht individuele sessies met mij hebt. Daarin leer ik je alles wat je moet weten voor een stabiele basis tussen werk en gezin met meer rust, plezier en energie. 

De sessies plannen we altijd in overleg in. Na de eerste sessie plannen we de vervolg sessies is, zodat jouw programma volledig vast staat. Ook de locatie is bespreekbaar. In de meeste gevallen ontvang ik je bij mij thuis. Maar gezien de huidige situatie rondom Corona bestaat de mogelijkheid om de sessie online te voeren. En mocht de reisafstand en tijd naar Born, Limburg te ver zijn, ook dan is online via Zoom of Teams mogelijk. 

Je kunt je aanmelden door een balans-sessie in te plannen. Ik werk niet met iedereen. En ik heb ook geen plek voor iedereen. Want ik wil mijn klanten volledige aandacht kunnen geven. Daarom wil ik je eerst leren kennen. Wat is jouw verhaal? Ben ik de juiste persoon om jouw te helpen? Is er een klik? Pas dan maken we concrete afspraken over een startdatum. 

Ja, dat kan. Als jij een klik met mij voelt en je denkt dat dit hét programma is dat jou gaat helpen, dan mag jij je uiteraard aanmelden. Plan dan ook een balans-sessie in en we bespreken jouw situatie. Is er een wederzijdse klik? Dan vind ik het super tof om samen met jou aan de slag te gaan.  

Staat jouw vraag hier niet tussen of twijfel je of het iets voor je is? Stuur dan een email naar coaching@cillaschopen.nl en ik neem contact met je op.  Dan kunnen we kort bellen zodat ik je kan adviseren. Je hoort het eerlijk van mij als ik denk dat het niet geschikt is voor je. Ik wil namelijk geen ontevreden klanten in mijn programma, daar hebben we allebei niks aan. 

Scroll naar top
Cilla Schopen Balanscoach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches