fbpx

Speciaal voor de bizar drukke werkende moeder met jonge kinderen tussen 0 en 5 jaar.

Ontdek hoe je met de 5 stappen uit de Balans-MIX Methode rust in je hoofd én lijf krijgt als bizar drukke werkende moeder

Zonder kostbare tijd en energie te verspelen en zonder dat het ten koste gaat van je gezin.

In dit e-book ontdek je: 

"Nadat ik meerdere pogingen heb gedaan om meer rust te krijgen, kwam ik uit bij jouw e-book. Wat een helder en inspirerend boek. Dankjewel!"
- Michelle-

Hi, ik ben Cilla

Toen ik moeder werd wilde ik het graag goed doen. Elke dag was ik dan ook druk met de verzorging van mijn 3 kinderen, het huishouden en boodschappen. Tientallen ballen hield ik in de lucht en ging nog harder rennen dan ik al deed. Door de waan van de dag werd ik geleefd en voordat ik het wist was mijn dag voorbij. Het voelde alsof ik tekort schoot.

Ontzettend vervelend en onnodig. Want ik wist dat er een makkelijker manier moest zijn om gelukkig, energiek en in balans te zijn, zonder dat dit ten koste gaat van mijn gezin.

Het bleek echter lastiger dan gedacht om zomaar het roer om te gooien. Het verbaasde mij hoe snel ik gewend was geraakt aan bepaalde situatie. Geregeld kwam dan ook mijn EGO naar boven die zei: “Zou je dit wel doen? Weet je het zeker? Besteed je dan nog genoeg tijd aan de kinderen?”.

Het is me uiteindelijk gelukt om de harmonie te vinden waar ik zo hard naar op zoek was. Voor mij betekende dit een nieuwe manier van leven.

Ik geloof dat het leven van een werkende moeder valt of staat met hoe ik mij voel. Het is daarom mijn missie om jou te helpen naar een relaxt werk en gezinsleven door meer te luisteren naar je hart, gevoel en intuïtie en minder te denken. Dit doe ik door middel van mijn Balans-MIX Methode, zodat je hier je hele leven lang profijt van hebt.

Ik heb alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan gebundeld in dit boek. Deze download je NU gratis

Gratis E-book

Een boek met 5 concrete stappen, tips en handvatten voor een gelukkig, ontspannen en energiek leven als werkende moeder met jonge kinderen.

Scroll naar top
Naar wie kan ik het E-book toesturen?
Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt het e-book binnen 5 minuten in je inbox. 

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de Privacyverklaring hier lezen.

GRATIS WORKSHOP

Hoe je in 5 stappen rust in je hoofd én lijf krijgt als werkende moeder, zodat je een leven creëert dat makkelijk en “als vanzelf” gaat.

Na aanmelding heb je 4 dagen om de workshop te bekijken op een voor jou gunstig moment. Wel zo fijn voor een drukke moeder ;-) 

Je gegevens worden naar de organisator gestuurd
en je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.

Cilla Schopen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches