fbpx

Speciaal voor werkende moeders met jonge kinderen van 0-5 jaar.

Kom in balans! Kies voor een ontspannen, gelukkig en makkelijk werk-gezinsleven.

Ontdek mijn Balans-MIX Methode en leer hoe je in 5 stappen van een stressvolle werkende moeder naar een gelukkige en ontspannen werkende moeder gaat, zonder dat dit ten koste gaat van je gezin.

Krijg direct toegang tot dit gratis e-book en ontdek hoe je door de Balans-MIX methode een gelukkig en ontspannen leven krijgt als werkende moeder met jonge kinderen, zonder kostbare tijd en energie te verspelen. Kom in balans en creëer een leven dat makkelijk  en “vanzelf” gaat zijn.

In dit e-book leer je hoe je:

“Wat een fijn e-book. Je begrijpt precies waar ik tegenaan loop. Dank je wel voor je stappenplan en tips, hier kan ik iets mee.”
- Sanne-

Hi, ik ben Cilla

Toen ik moeder werd wilde ik het graag goed doen. Elke dag was ik dan ook druk met de verzorging van mijn 3 kinderen, het huishouden en boodschappen. Tientallen ballen hield ik in de lucht en ging nog harder rennen dan ik al deed. Door de waan van de dag werd ik geleefd en voordat ik het wist was mijn dag voorbij. Het voelde alsof ik tekort schoot.

Ontzettend vervelend en onnodig. Want ik wist dat er een makkelijker manier moest zijn om gelukkig, energiek en in balans te zijn, zonder dat dit ten koste gaat van mijn gezin.

Het bleek echter lastiger dan gedacht om zomaar het roer om te gooien. Het verbaasde mij hoe snel ik gewend was geraakt aan bepaalde situatie. Geregeld kwam dan ook mijn EGO naar boven die zei: “Zou je dit wel doen? Weet je het zeker? Besteed je dan nog genoeg tijd aan de kinderen?”.

Het is me uiteindelijk gelukt om de harmonie te vinden waar ik zo hard naar op zoek was. Voor mij betekende dit een nieuwe manier van leven.

Ik geloof dat het leven van een werkende moeder valt of staat met een goede balans. Het is daarom mijn missie om jou te helpen naar een relaxt werk en gezinsleven door meer te luisteren naar je hart, gevoel en intuïtie en minder te denken. Dit doe ik door middel van mijn Balans-MIX Methode, zodat je hier je hele leven lang profijt van hebt.

Ik heb alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan gebundeld in dit boek. Deze download je NU gratis

"Nadat ik meerdere pogingen heb gedaan om meer rust te krijgen, kwam ik uit bij jouw e-book. Wat een helder en inspirerend boek. Ik heb weer vertrouwen dat ik mijn balans ga vinden. Dankjewel!"
- Michelle-

Gratis E-book: De Balans-MIX Methode

Een boek met 5 concrete stappen, tips en handvatten voor een gelukkig, ontspannen en energiek leven als werkende moeder met jonge kinderen.

Lieve hardwerkende mama… Je bent het meer dan waard om je gelukkig, energiek en vrij te voelen.

Scroll naar top
Naar wie kan ik het E-book toesturen?
Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt het e-book binnen 5 minuten in je inbox. 

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de Privacyverklaring hier lezen.

Cilla Schopen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches