Download hier jouw gratis e-book

Back on Track

Hoe je altijd vrolijk blijft in lastige periodes

  • Iedere dag heb je de uitdaging om alles draaiende te houden.
  • Moe, verdrietig, onzeker, futloos, gespannen, ongelukkig.
  • Je moet opkrabbelen en weer doorgaan.
  • Je zit niet lekker in je vel.
  • Maar waar moet je beginnen? Dit e-book helpt je hierbij.

The most important thing is to enjoy your life - to be happy.
It's all that matters.

(Audrey Hepburn)

Je zit niet lekker in je vel...

Soms loopt het niet zoals je zou willen. Het zit even tegen. De combinatie tussen werk en gezin is een uitdaging. Je staat altijd “aan” en je weet niet hoe je dit moet veranderen.

Je voelt je chagrijnig, moe, verdrietig, angstig, onzeker, futloos, boos, ongelukkig, prikkelbaar…

Het liefst wil je rust aan je hoofd. Maar dat gaat niet. Want iedereen vraagt constant aandacht van je. Je weet wat ik bedoel…

Maar je moet opkrabbelen, doorgaan en van je fouten leren.

Makkelijker gezegd dan gedaan…

0 +
Downloads

Het e-book Back on Track helpt je hierbij!

Ik durf te wedden dat je zou zeggen:

Ik wil gewoon gelukkig zijn. Blij zijn met mezelf. Tevreden zijn met mijn leven. En dankbaar zijn voor iedere dag en ieder moment.

  • Krijg jezelf Back on Track met dit e-book.
  • Laat je niet meer uit het veld slaan tijdens lastige periodes.
  • Het begint bij je goed voelen en niets anders.
  • 12 Direct toepasbare tips.
Cilla Schopen

Hi, ik ben Cilla!

Als moeder van drie zonen weet ik als geen ander hoe overweldigend het ouderschap kan zijn in combinatie met een baan. 

Het is mijn missie om duizenden werkende moeders te helpen met een relaxter leven zodat ze zichzelf niet meer voorbij lopen. 

Hoe ik dat doe?

Ik ben praktisch. Bij mij dus geen eindeloze of zweverige gesprekken. Maar doen!
Door te ervaren kom je tot mooie inzichten. En die inzichten zetten je aan tot verandering

Succes en veel leesplezier!

Wat anderen zeggen...

Cilla heeft mij geholpen om het overzicht terug te krijgen. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding.
Michelle
Medewerker Polikliniek
Als je even door de bomen het bos niet meer ziet, helpt Cilla je om je pad weer te vinden. Dat doet ze op een prettige manier. Ze laat je vertellen en stelt de juiste vragen waardoor jij er weer helemaal tegenaan kan. Door de vragen die Cilla stelt ga je nadenken over waarom je tegen sommige dingen aanloopt en wat je eraan kunt doen om dit verleden tijd te laten zijn.
Janna
Freelance Journaliste
Toen ik in een burn-out dreigde te raken, heb ik contact opgenomen met Cilla. Mijn leventje liep voor mijn gevoel totaal niet op rolletjes: ik miste een relatie, ik voelde me niet op mijn plek op mijn werk en als iemand me vroeg wat ik dan wel wilde, dan wist ik het gewoon totaal niet. Ik voelde me leeg en vol tegelijk, eenzaam en overprikkeld tegelijk en ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik wist zeker: zo kon het niet verder, ik had hulp nodig van iemand die mij het overzicht in mijn leven terug kon geven. Waar begint je zoektocht naar een écht goede coach? Met wie het klikt, die onderlegd is, die over alle coachingsvaardigheden beschikt? Want eerlijk is eerlijk: je steekt er een hoop energie, tijd en geld in. Dan wil je ook resultaat behalen. Ik ben in contact gekomen met Cilla via een gemeenschappelijke vriendin, die ook een coachingstraject bij haar gevolgd heeft. Zij was enorm enthousiast over de resultaten van het traject. Zodoende heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar gemaild. De eerste kennismaking voelde direct al vertrouwd. Cilla straalt een positieve energie uit, waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Het was helemaal niet belerend of zweverig, waar ik vooraf wel wat bang voor was. Het voelde juist open en ‘down to earth’. Precies wat ik nodig had. Cilla stelde concrete vragen, die snel de kern van mijn vraagstuk naar boven haalden. Door haar manier van vragen stellen, haar open houding en haar inzicht in mij als geheel binnen de situatie waarin ik me bevond, heb ik mezelf teruggevonden. Het traject heeft me weer zelfvertrouwen, rust en plezier gegeven!
Loes
Commercieel binnendienst medewerker

Back on Track met dit e-book

Blijf voortaan ook altijd vrolijk tijdens lastige periodes en download direct jouw gratis e-book. Klik op op de button en je ontvangt het e-book direct in je inbox. 

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Cilla Schopen balanscoach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches