Innerlijke rust - Cilla Schopen | Balanscoach

Speciaal voor de ambitieuze vrouw en liefdevolle moeder met een hoofd vol gedachten en zorgen.

Versterk je Innerlijke Kracht: Vind Rust, Veerkracht en Balans

Focus op wat echt belangrijk is
en schitter op je eigen unieke pad!

Als je ernaar verlangt om met absolute helderheid stappen te zetten en je dromen te realiseren in zowel je werk als je gezin, dan is “Versterk je Innerlijke Kracht: Vind Rust, Veerkracht en Balans” de ultieme training voor jou!

Merk je dat je gedachten voortdurend in beweging zijn en nooit lijken stil te staan? In plaats van helderheid, brengen ze eerder chaos met zich mee, wat tot twijfel kan leiden.

In het midden van je drukke werk- en gezinsleven is het een uitdaging om momenten van rust te vinden waarin je de tijd kunt nemen om te vertragen en jezelf opnieuw kunt afstemmen op je eigen behoeften en diepste verlangens.

Als je van de ene verantwoordelijkheid naar de andere rent, is het heel gemakkelijk om jezelf te verliezen, terwijl je eigenlijk verlangt naar innerlijke rust, helderheid en vervulling in zowel je professionele als persoonlijke leven.

Hoe doe je dat?

Deze training neemt je mee op een ontdekkingsreis naar zelfinzicht en transformatie. Hier leer je niet alleen hoe je gedachten en zorgen kunt loslaten, maar ook hoe je je geest en lichaam volledig kunt ontspannen.

Je krijgt begeleiding bij het vinden van de ideale houding, ademhalingstechnieken en het scheppen van een rustige, serene omgeving waarin je jezelf helemaal kunt onderdompelen in meditatie.

Met duidelijke instructies en praktische tips ontwikkel je het vermogen om je gedachten te observeren zonder erdoor meegesleurd te worden, en je opent de deur naar diepe ontspanning, innerlijke balans.

Nog belangrijker, deze training helpt je niet alleen om innerlijke rust te vinden via meditatie, maar je leert ook hoe je kunt loslaten wat je niet meer dient en je focus kunt richten op wat echt belangrijk is.

Dit zeggen klanten:

5/5

Ik stond altijd aan en kon de rem niet meer vinden. De knop moest uit. Elke sessie was zelf reflecterend en leerzaam. Uiteindelijk ben ik beter in balans gekomen als professional in mijn job, en als moeder

Ik geloof weer in mijn eigen kracht en ervaar meer rust

Dankzij het programma heb ik geleerd om minder te stressen, dingen in perspectief te plaatsen en meer geluk in mijn leven te vinden.

Ik kan nu beter overzicht creëren en prioriteren. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger. Kortom: beter in balans!

Dit levert "Versterk je Innerlijke Kracht: Vind Rust, Veerkracht en Balans" je op:

Deze training zal jou ondersteunen bij het vinden van innerlijke rust en helpt je bij focussen op wat écht belangrijk is...

En dit zijn slechts enkele van de vele voordelen die je zult ervaren door deel te nemen aan de training. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de transformatie die innerlijke rust in je leven kan brengen!

Dus, gun jezelf een moment van stilte en rust, waarin je je gedachten laat kalmeren en jezelf kunt onderdompelen in de prachtige wereld van meditatie.

Samen gaan we op zoek naar jouw innerlijke rust en de schatten die daar op je wachten.

Meld je hieronder aan

Bij deze online training 'Vind je Innerlijke Rust' heb je de keuze tussen twee varianten: de DIY-variant en de variant met persoonlijke ondersteuning.

Zelfstandige Reis

De zelfstandige reis kun je op je eigen tempo volgen en zelf aan de slag gaan met de oefeningen, video's en meditaties.

Versterk je Innerlijke Kracht: Vind Rust, Veerkracht en Balans

Focus op wat echt belangrijk is
97 excl BTW
 • 10 Meditaties: Speciaal ontworpen om je te begeleiden bij het bereiken van diepere lagen en het vinden van innerlijke rust op jouw reis.
 • 3 Visualisatie: Leer hoe je je dromen en doelen kunt visualiseren en stap voor stap kunt realiseren, terwijl je je innerlijke rust en balans behoudt.
 • 4 krachtige ademsessies: Leer hoe je je ademhaling kunt gebruiken als een instrument voor kalmte en evenwicht in elke situatie.
 • Positief omgaan met zorgen en twijfel: Ontdek hoe je zorgen en angst kunt transformeren in veerkracht en balans, en vind de innerlijke kracht om in elke situatie rustig te blijven.
 • Flexibele luistermogelijkheden: Beluister de meditaties via je telefoon of laptop wanneer het jou uitkomt.
 • Eigen tempo: Neem de tijd om de instructievideo's en werkbladen op je eigen tempo te bekijken en te gebruiken. Geniet van de flexibiliteit om je persoonlijke groei en ontwikkeling in te plannen volgens jouw behoeften en schema.
 • Variërende onderwerpen: Elke meditatie behandelt een ander thema.
 • 10 Minuten per sessie: Met slechts 10 minuten per sessie kun je dagelijks een moment van rust en balans creëren.
 • Onbeperkte toegang: Geniet van onbeperkte toegang tot deze meditaties en integreer ze gemakkelijk in je dagelijkse routine.
TIP

Begeleide Reis
met 1-op-1 coaching

Als je liever begeleiding wilt, dan is de variant met persoonlijke ondersteuning perfect voor jou. Hierbij sta ik klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden tijdens jouw reis naar innerlijke rust.

Versterk je Innerlijke Kracht: Vind Rust, Veerkracht en Balans

Focus op wat echt belangrijk is en schitter op je eigen unieke pad!
397 excl BTW
 • Je krijgt alles van de DIY training.
 •  
 • Persoonlijke begeleiding: Profiteer van 3 exclusieve online 1-op-1 sessies van 45 minuten elk, waarin je persoonlijke begeleiding en ondersteuning krijgt om je innerlijke rust, veerkracht en balans verder te verdiepen. Deze individuele sessies zijn speciaal afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.
 • Directe WhatsApp Ondersteuning: Je hebt toegang tot een persoonlijke hotline via WhatsApp voor directe ondersteuning en antwoorden op je vragen, zodat je op elk moment van de dag of nacht begeleiding kunt krijgen op je reis naar innerlijke rust, veerkracht en balans. Ik ben er voor jou, wanneer je het nodig hebt.

Dit zeggen klanten:

5/5

Ik weet nu hoe ik mijn eigen belemmerende gedachten en patronen kan doorbreken om mijn dromen te realiseren.

Ik heb echt geleerd dat ik voor mezelf net zo lief moet zijn als ik voor anderen wil zijn. Ik zie duidelijk dat ik mijn tijd en energie maar 1x kan uitgeven. Dit traject heeft mijn leven behoorlijk opgeschoond,

Filteren en focussen op zaken die echt belangrijk zijn. Niet alleen voor mijn gezin maar ook voor mezelf. De coaching heeft rust in mijn leven gebracht. Als dat lukt is dit niet in geld uit te drukken, geluk is het allerbelangrijkste.

Het traject heeft me aan het denken gezet, laten onderzoeken en ontdekken waar ik naar op zoek was. Ik heb zo veel geleerd en sta weer een veel dichter bij mezelf!!

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een leven vol innerlijke rust en tevredenheid. Schrijf je nu in voor de online training 'Versterk je Innerlijke Kracht' en focus op wat echt belangrijk is en schitter op je eigen unieke pad!

Scroll naar top
Naar wie mag ik de meditatie toesturen?
Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt de meditatie binnen 5 minuten in je inbox. 

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de Privacyverklaring hier lezen.

GRATIS WORKSHOP

Hoe je in 5 stappen rust in je hoofd én lijf krijgt als werkende moeder, zodat je een leven creëert dat makkelijk en “als vanzelf” gaat.

Na aanmelding heb je 4 dagen om de workshop te bekijken op een voor jou gunstig moment. Wel zo fijn voor een drukke moeder ;-) 

Je gegevens worden naar de organisator gestuurd
en je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.

Cilla Schopen | Balanscoach draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders