Hi, ik ben Cilla

Ambitieuze en gepassioneerde vrouw & moeder van 3 jongens

Als er 1 ding is waar ik super trots op ben is dat ik in 2018 het lef heb gehad om te stoppen met hoe het hoort en mijn hart ben gaan volgen. Dit heeft mijn leven compleet veranderd en daar pluk ik iedere dag de vruchten van.

Ik neem je graag mee in mijn reis en vertel ik je met liefde wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe.

Wil je liever luisteren?

Hoe het allemaal begon...

Toen mijn oudste zoontje Twan 1,5 jaar oud was, werden zijn broertjes Ruben en Jorn geboren. Tjonge, wat houd ik ervan om mama te zijn. Ik was de hele dag in de weer om voor ze te zorgen, te knuffelen, lief te hebben en er gewoon te zijn.

Heel eerlijk… Ik had nooit van mezelf verwacht dat ik zo sentimenteel was. Ik was echt intens gelukkig. Dit gevoel had ik nog nooit eerder zo sterk gevoeld.

Ik heb namelijk altijd een doel voor ogen wat ik wil realiseren. Een plan B komt dan ook niet voor in mijn woordenboek, omdat ik weet welke richting ik op wil. En ohwee als iemand mij van dat plan wil brengen...

Gewoon gaan, niet zeuren en knallen, dat was jarenlang mijn motto.

Voor alles is een eerste keer...

Dit intense gevoel wat mij zo gelukkig maakte vroeg om mijn aandacht en ik was nieuwsgierig wat het mij ging brengen. En besloot ik in mijn verlof om mijn vaste baan na 9 jaar op te zeggen.

Dat was de eerste keer in mijn leven dat ik bewust koos om geen plan te hebben en alles klopte. Ik stopte met "hoe het hoort".

En dit was ook de eerste keer dat ik ervaarde hoe het is als je volledig in harmonie bent en wat het voor je mogelijk maakt.

Nadat ik 1 jaar volledig heb gezorgd voor mijn kinderen besloot ik om mijn bedrijf te starten, waar ik al tijden van droomde. Ik voelde zooooo’n diep verlangen dat dit mijn weg is. Want ik voelde het vuurtje branden. Ik zat in zo’n ongelofelijke vibe waar ik alleen maar meer van wilde.

Op dat moment deed ik mijn 3 kinderen een belofte waar ik me tot de dag van vandaag aan houd: ik zal er altijd voor jullie zijn. Want ik wil niet dat mijn kinderen later zeggen: mama was altijd aan het werk.

Want ik wist… Zolang ik mij goed voel, dan kan het allemaal. Ik mag ambitieus zijn én ik kan er voor mijn kinderen zijn.

Ik werkte hard... Te hard als ik eerlijk ben...

Echter was online ondernemen nieuw voor me. Dus alles wat ik kon leren nam ik in mij op. Ik investeerde duizenden euro’s in mezelf en volgde trainingen, opleidingen en coaching.

‘s Avonds bekeek ik masterclasses en las ik vele boeken. Ik was een spons en wilde zo veel mogelijk weten om zo goed mogelijk te worden. Vlijtig als ik ben, noteerde ik alles en voerde uit wat experts zeiden dat je moest doen om succesvol te zijn.

Maar… Ondertussen en heel onbewust werd ik WEER meegezogen in wat iedereen doet en ben ik steeds harder gaan werken om aan al die regeltjes te moeten voldoen.

De fun was ver te zoeken. Ik voelde mij zelfs opgejaagd door alles wat ik "moest" doen.

Pfff.... Zo had ik het mij niet voorgesteld

Van buiten leek het alsof ik het prima voor elkaar had. Een mooi gezin, een mooi huis en mijn businessdroom die uitkwam.

Maar van binnen voelde het niet zo… De passie die ik voelde werd minder. Het vuurtje ging langzaam uit.

Al die regeltjes, die verwachtingen, constant aan staan hadden effect op mijn humeur, dus ook op mijn gezin.

De momenten die ik had met mijn kindjes werden in beslag genomen door gedachten aan wat ik nog allemaal moest en wat ik nog allemaal kon doen.

Ik was totaal niet met mijn aandacht bij hun en dat was niet fair. Waardoor ik me verdeeld en schuldig voelde. 's Avonds op de bank baalde ik ervan dat ik "mijn tijd met de boys" niet heb genomen.

Moet ik dan toch kiezen? Kunnen ambities en kinderen toch niet samen? Het idee alleen al brak mijn hart.

Terwijl ik er 100% van overtuigd was dat het WEL kon op het moment toen ik geen plan had en de weg zich vanzelf ontvouwde.

Ik wilde dat gelukzalige gevoel terug...

Op een dag nam ik een beslissing. Een rigoureuze beslissing. Alweer.

Sop het op met jullie regeltjes! Bedankt voor alle kennis, maar vanaf nu ga ik het op mijn manier doen.

En vanaf dat moment ging de wereld weer voor me open. Er kwam weer ruimte. Ruimte om te ademen en te creëren. Ruimte in mijn hoofd. Ik voelde me precies zo als in 2018 toen ik mijn hart volgde.

Als ik afdwaal vind ik mijn weg naar harmonie altijd terug

Het vuurtje ging weer branden. De passie kwam terug. En ik voelde de ongelofelijke vibe door mijn hele lichaam. En daar was ook weer de ontembare drive om mijn dromen te realiseren.

Het bleek dat ik mijn gids altijd al bij me had… Ik hoefde alleen maar te vertrouwen op mijn eigen hart, gevoel en intuïtie.

En nu stroomt het in mijn leven. Zowel zakelijk als privé. En voel ik mij dankbaar voor het geluk, overvloed en flow in mijn leven.

Zie je wel, dacht ik... Het kan wel allemaal!

Mijn visie & missie

Ik geloof dat wij vrouwen niet hoeven te kiezen tussen ambities en gezin. En als je wilt kiezen, kies dan beide. Je kunt beiden hebben zolang jij je eigen weg blijft volgen en rust hebt in je hoofd.

Want daar zit jouw vrouwelijke kracht, zachtheid en ontembare drive waarmee je jouw grootste dromen waarmaakt. En anderen kunt betoveren met jouw energie. Zodat ze zeggen: wat zij heeft, dat wil ik ook!

Eigenlijk ben je dat aan jezelf verplicht.

Doe je dat niet... Dan wordt de keuze voor je gemaakt en gaat het een altijd ten koste van het ander...

Het is daarom mijn missie om jou te helpen om de weg naar jouw harmonie te vinden. Dit doe ik door middel van mijn Magical Harmony model, zodat jij jezelf in staat stelt om een prachtig leven te leiden vanuit geluk, overvloed en flow.

Dan zit je in zo'n ongelofelijke vibe, dat je denkt...

WOW! Is dit zo makkelijk!

Je bent het meer dan waard, mooie vrouw!

Hier sta ik voor:

Authenticiteit

Jezelf kunnen en mogen zijn vind ik ontzettend belangrijk. Het maakt je wie je bent en daar mag je mega trots op zijn. Ik hecht veel waarde aan trouw zijn aan jezelf, aan je eigenwaarde en dat je durft te kiezen voor je eigen levensweg.

Vrijheid

Vrijheid betekent voor mij dat ik kan gaan en staan waar ik wil en met wie ik wil. Daarnaast betekent vrijheid ook dat ik altijd een keuze heb en die ruimte mag ik nemen. Het betekent ook dat ik mij nooit gevangen of beklemmend wil voelen.

Plezier

Als je ervoor kiest om je hart, gevoel en intuïtie te volgen dan is plezier je grootste indicator dat je op de juiste weg bent. Daarnaast betekent plezier voor mij ook dat ik altijd plezier heb in wat ik doe. En dat verwacht ik ook van de mensen met wie ik werk. Groeien is fun!

Spiritualiteit

Wij mensen zijn een kei in analyseren, maar ik ben van mening dat dit ook vaak een boosdoener is van ons gepieker. Spiritualiteit betekent voor mij dat ik open sta voor het onbekende. Er is zo veel meer. Niet alles willen weten, leven en laten leven en rust vinden in Mindset, Wet van Aantrekking en Levensenergie. Geen zweverig gedoe, maar wel ontzettend bewust zijn van je gevoel en denken.

Wat je nog niet wist...

Dit is mijn verhaal.... En wat is jouw verhaal?

Ik ben heel geïnteresseerd in jouw verhaal. Wie ben jij? Waar droom jij van? Waar loop je tegenaan? Ik help je graag om jouw weg naar harmonie te vinden, zodat je jezelf in staat stelt om een leven te leiden vanuit geluk, overvloed en flow. 

Laten we samen ontdekken of wij een klik hebben en waar ik jou het beste mee kan helpen. Via onderstaande knop kun je een gratis Magical Harmony call aanvragen. Ik maak 45 minuten voor je vrij in mijn agenda. Ik denk direct met je mee en je krijgt 3 handige tips waar je mee aan de slag kunt. 

Scroll naar top
Naar wie mag ik de meditatie toesturen?
Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt de meditatie binnen 5 minuten in je inbox. 

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de Privacyverklaring hier lezen.

GRATIS WORKSHOP

Hoe je in 5 stappen rust in je hoofd én lijf krijgt als werkende moeder, zodat je een leven creëert dat makkelijk en “als vanzelf” gaat.

Na aanmelding heb je 4 dagen om de workshop te bekijken op een voor jou gunstig moment. Wel zo fijn voor een drukke moeder ;-) 

Je gegevens worden naar de organisator gestuurd
en je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.

Cilla Schopen | Balanscoach draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders