Wat anderen zeggen...

"Ik heb mijn overzicht terug"

Cilla heeft mij geholpen om het overzicht terug te krijgen. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding.
Michelle
Medewerker Polikliniek
"Professioneel, betrokken en eerlijk"

Zo ken ik Cilla. Vanwege haar transparante en realistische werkwijze heb ik graag samengewerkt met haar. Communicatief is ze zeer sterk. Als coach zal ze ook jou helpen om sneller, efficiënter en effectiever jouw doel te bereiken.
Tessa
Consulent en Participatie
"Ik kan er weer helemaal tegenaan"

Als je even door de bomen het bos niet meer ziet, helpt Cilla je om je pad weer te vinden. Dat doet ze op een prettige manier. Ze laat je vertellen en stelt de juiste vragen waardoor jij er weer helemaal tegenaan kan. Door de vragen die Cilla stelt ga je nadenken over waarom je tegen sommige dingen aanloopt en wat je eraan kunt doen om dit verleden tijd te laten zijn.
Janna
Freelance Journaliste
"Ik heb weer tijd voor mijn gezin en ik geniet van mijn leven"

Door de begeleiding die ik heb gekregen van Cilla kan ik mijn taken privé en werk veel beter scheiden en managen. Ik heb weer ruimte en tijd voor mijn gezin, terwijl het tevens bij mijn eigen bedrijf ook weer gesmeerd loopt. Ik geniet nog elke dag van het besluit om het coaching traject te doorlopen. Cilla, bedankt!​
Sara
Zelfstandig schoonheidsspecialiste
"Ik heb mezelf terug gevonden"

Toen ik in een burn-out dreigde te raken, heb ik contact opgenomen met Cilla. Ik wist zeker: zo kon het niet verder, ik had hulp nodig van iemand die mij het overzicht in mijn leven terug kon geven. De eerste kennismaking voelde direct al vertrouwd. Cilla straalt een positieve energie uit, waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Het voelde open en ‘down to earth’. Precies wat ik nodig had. Cilla stelde concrete vragen, die snel de kern van mijn vraagstuk naar boven haalden. Door haar manier van vragen stellen, haar open houding en haar inzicht in mij als geheel binnen de situatie waarin ik me bevond, heb ik mezelf teruggevonden. Het traject heeft me weer zelfvertrouwen, rust en plezier gegeven!
Loes
Commercieel binnendienst medewerker
"Ik leef nu vanuit mijn eigen kracht en niet vanuit een ander".

Via een goede kennis ben ik terecht gekomen bij Cilla. Ik was zoekende welke gerichte opleiding bij mij als persoon zou passen. Het eerste gesprek ging over hoe ik als persoon was en tijdens dit gesprek liep ik tegen obstakels aan in mijzelf. Cilla gaf mij vertrouwen en richtlijnen waar ik tot heden nog aan werk. Ze geeft goed advies en de tijd die jezelf nodig hebt om verder te komen. Het is voor ieder persoon belangrijk dat je weet dat een coach je het vertrouwen geeft dat jij als persoon de kracht in jezelf ziet. Dankjewel Cilla.​
Agita
Administratief medewerker
"Rust en structuur heb ik in mijn leven gekregen"

Cilla is een rustig persoon die heel goed kan luisteren. Zij gaf niet aan wat ik kon of moest doen, maar stelde zeer goede vragen, zodat ik zelf er achter kwam welke acties ik het beste kon ondernemen. Ik heb meer structuur en rust in mijn leven gekregen.
Lidia
Social impact spits
Scroll naar top
Cilla Schopen balanscoach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches