Wat anderen zeggen...

5/5

Ik kan het je wel vertellen, maar mijn klanten kunnen dat beter...

5/5
"Ik heb weer tijd voor mijn gezin"

Ik stond altijd aan en kon de rem niet meer vinden. De knop moest uit. Herkenbaarheid, vertrouwen, wederzijdse klik…. Dat liet voor mij de keus op Cilla vallen, meteen al na het eerste telefonisch gesprek.

Elke sessie was zelf reflecterend en leerzaam, ook een manier van “sparren”, waar ik ernstig behoefte aan had. En waaruit ik inzichten verkreeg, die me op weg hielpen. Ik sloop langzaamaan richting een vooraf gestelde doelstelling, zonder dit gelijk als dusdanig te herkennen. Cilla monitorde en stuurde dit proces bij.

Uiteindelijk ben ik beter in balans gekomen als professional in mijn job, en als moeder van jonge kinderen. En dat laatste is echt het allerbelangrijkste.
Marjon
Moeder van een 4-jarige dochter en 1,5-jarige zoon
5/5
"Ik voel me weer blij en rustig "

Ik was op een punt gekomen dat ik me opgebrand voelde, zowel thuis als op mijn werk. Ik wist dat ik niet op dezelfde voet verder kon en had behoefte aan begeleiding. Via een vriendin kwam ik in contact met Cilla.

De gratis eerste sessie vond ik fijn. Zo krijg je een idee van Cilla's werkwijze en kun je ervaren of het contact goed voelt. Door de sessies heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmerende patronen/gedrag en heb ik een schop onder mijn kont gekregen om vooral te gaan doen, dat had ik nodig.

Ik kan nu beter overzicht creëren en prioriteren. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger. Kortom: beter in balans!
Michelle
Moeder van 2 zonen - 4 en 2 jaar
5/5
"Ik heb nu een betere balans en zelfbeeld"

De grootste uitdaging voor mij was om balans te vinden tussen privé en werk. Ik nam mijn werk vaak mee naar huis en had het gevoel nooit klaar te zijn. Daardoor faalde ik op alle vlakken. Zowel op het werk, maar belangrijker als moeder en vrouw binnen mijn gezin.

Je moet een gedeelte van jezelf moet blootleggen dat je niet leuk vindt aan jezelf. Het was daarom heel fijn dat we eerst een balans-sessie hadden. Dan merk je echt of er een klik is en je ook durft om je bloot te geven. Ik vond dit heel prettig en jou ook heel fijn als coach.

Het Moeder in Balans programma heeft balans in mijn leven gebracht. Filteren en focussen op zaken die echt belangrijk zijn. Niet alleen voor mijn gezin maar ook voor mezelf. Je hebt soms een steuntje in de rug nodig om weer op het goede pad te komen. Als dat lukt is dit niet in geld uit te drukken, geluk is het allerbelangrijkste.
Hanneke
Moeder van een 4-jarige dochter en 2-jarige zoon
5/5
"Ik heb mijn overzicht terug"

Cilla heeft mij geholpen om het overzicht terug te krijgen. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding.
Michelle
Moeder van 2 zonen - 5 en 3 jaar
5/5
"Ik kan er weer helemaal tegenaan"

Ik zag door de bomen het bos niet meer. Cilla heeft mij geholpen om het pad weer te vinden. Dat doet ze op een prettige manier. Ze gaf mij handige tools, liet mij vertellen en stelde de juiste vragen waardoor ik er weer helemaal tegenaan kan. Door de vragen van Cilla ging ik nadenken over waarom ik tegen sommige dingen aanliep en wat ik eraan kan doen om dit verleden tijd te laten zijn.
Janna
5/5
"Ik heb weer tijd voor mijn gezin en ik geniet van mijn leven"

Door de begeleiding die ik heb gekregen van Cilla kan ik mijn taken privé en werk veel beter scheiden en managen. Ik heb weer ruimte en tijd voor mijn gezin, terwijl het tevens in mijn werk ook weer gesmeerd loopt. Ik geniet nog elke dag van het besluit om het coaching traject te doorlopen. Cilla, bedankt!​
Sara
Moeder van 2 dochters - 3,5 en 1,5 jaar
5/5
"Ik heb mezelf terug gevonden"

Toen ik in een burn-out dreigde te raken, heb ik contact opgenomen met Cilla. Ik wist zeker: zo kon het niet verder, ik had hulp nodig van iemand die mij het overzicht in mijn leven terug kon geven. De eerste kennismaking voelde direct al vertrouwd. Cilla straalt een positieve energie uit, waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Het voelde open en ‘down to earth’. Precies wat ik nodig had. Cilla stelde concrete vragen, die snel de kern van mijn vraagstuk naar boven haalden. Door haar manier van vragen stellen, haar open houding en haar inzicht in mij als geheel binnen de situatie waarin ik me bevond, heb ik mezelf teruggevonden. Het traject heeft me weer zelfvertrouwen, rust en plezier gegeven!
Loes
5/5
"Rust en structuur heb ik in mijn leven gekregen"

Cilla is een rustig persoon die heel goed kan luisteren. Zij gaf niet aan wat ik kon of moest doen, maar stelde zeer goede vragen, zodat ik zelf er achter kwam welke acties ik het beste kon ondernemen. Ik heb meer structuur en rust in mijn leven gekregen.
Lidia
5/5
"Ik leef nu vanuit mijn eigen kracht en niet vanuit een ander".

Via een goede kennis ben ik terecht gekomen bij Cilla. Ik was zoekende welke gerichte opleiding bij mij als persoon zou passen. Het eerste gesprek ging over hoe ik als persoon was en tijdens dit gesprek liep ik tegen obstakels aan in mijzelf. Cilla gaf mij vertrouwen en richtlijnen waar ik tot heden nog aan werk. Ze geeft goed advies en de tijd die jezelf nodig hebt om verder te komen. Het is voor ieder persoon belangrijk dat je weet dat een coach je het vertrouwen geeft dat jij als persoon de kracht in jezelf ziet. Dankjewel Cilla.​
Agita

Creëer balans en krijg het leven dat 100% bij jou past

Contact

Scroll naar top
Cilla Schopen Balanscoach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches