Wat anderen zeggen...

5/5

Ik kan het je wel vertellen, maar mijn klanten kunnen dat beter...

5/5
Ik ben heel blij met het coachingstraject dat ik met Cilla heb mogen doen. Ik had er al wel een tijd over nagedacht, steeds dacht ik: als werkende moeder kan ik het toch allemaal zelf wel oplossen. Maar toch schuurde en knaagde het gevoel van: sommige dingen lopen niet lekker, ik raak mezelf een beetje kwijt, altijd het gevoel tekort te schieten of niet genoeg gedaan te hebben, geen tijd nemen voor jezelf en als je dat dan doet, je daar schuldig over voelen.

Ik dacht eigenlijk dat alle moeders dat hadden en dat dat ook een beetje normaal is als je moeder wordt. Maar leuk vond ik het niet.

Door Cilla's masterclass zag ik in dat ik mezelf tekort deed en dacht ik: ik ga ervoor. Samen met Cilla heb ik een paar maanden lang gewerkt en gepraat, en vooral ook veel geleerd over waarom ik dingen op een bepaalde manier doe, welke verwachtingen ik van mezelf en mijn kinderen heb en hoe ik dingen onnodig ingewikkeld maak voor mezelf.

Ik heb echt geleerd dat ik voor mezelf net zo lief moet zijn als ik voor anderen wil zijn, en te accepteren dat niet altijd alles zonneschijn en Instagram-achtig is. Hierdoor heb ik ook beter grenzen leren stellen voor mezelf én voor de kinderen, want in de opvoeding vond ik het ook moeilijk om streng of consequent te zijn. Ik heb na een tijdje ook bewust afscheid genomen van een aantal dingen die ik deed waar ik eigenlijk niet meer zoveel voldoening uit haalde, zoals bepaalde vrijwilligerstaken en extra klusjes.

Ik kan nu beter prioriteiten stellen en zie duidelijk dat ik mijn tijd en energie maar 1x kan uitgeven. Naast alles wat ik geleerd heb en het feit dat dit traject mijn leven behoorlijk opgeschoond heeft, vond ik het heel fijn om te sparren met Cilla. Ze is een warme coach, die je liefdevol confronteert met je eigen rommel en je helpt de bezem er doorheen te halen. Ik ben heel blij met het traject en kan het iedereen aanbevelen. Wat het voor mij extra bijzonder maakte was dat ik dezelfde gezinssituatie heb als Cilla en daardoor ook veel herkenning vond ik haar ervaringen en tips over hoe zij dingen aanpakt met drie jongens die kort op elkaar zitten.
Martine
Moeder van een 3 jongens (3 jaar, 1,5 en 1,5 jaar)
5/5
"Ik heb weer tijd voor mijn gezin"

Ik stond altijd aan en kon de rem niet meer vinden. De knop moest uit. Herkenbaarheid, vertrouwen, wederzijdse klik…. Dat liet voor mij de keus op Cilla vallen, meteen al na het eerste telefonisch gesprek.

Elke sessie was zelf reflecterend en leerzaam, ook een manier van “sparren”, waar ik ernstig behoefte aan had. En waaruit ik inzichten verkreeg, die me op weg hielpen. Ik sloop langzaamaan richting een vooraf gestelde doelstelling, zonder dit gelijk als dusdanig te herkennen. Cilla monitorde en stuurde dit proces bij.

Uiteindelijk ben ik beter in balans gekomen als professional in mijn job, en als moeder van jonge kinderen. En dat laatste is echt het allerbelangrijkste.
Marjon
Moeder van een 4-jarige dochter en 1,5-jarige zoon
5/5
"Mijn hoofd zat vol"

Ik kwam tot de conclusie dat ik niet lekker in mijn vel zat. Mijn hoofd zat vol…..veelal werk gerelateerd. Ik werd onzeker in mijn vak met als gevolg dat ik me niet meer bekwaam voelde en niet in mijn kracht stond. Lichamelijke en mentale klachten waren het gevolg van deze disbalans.
Ooit heeft iemand tegen me gezegd “alles wat aandacht krijgt groeit”. Ik voel mezelf het levende bewijs. En daar heb jij me bewust van gemaakt. Je hebt een groot luisterend oor en inlevingsvermogen. Hoe je het doet weet ik niet precies echter je bent in staat door vragen te stellen de kern van het probleem bloot te leggen. Je stelt de vragen op een dusdanige manier dat ik zelf ging nadenken over een oplossing.

Wat ik als zeer prettig heb ervaren is jouw kunst mij het idee te geven dat ik de regie had over mijn traject. Hoewel er zeker momenten waren dat ik het even niet meer zag zitten. Ik kan me nog herinneren dat we in gesprek waren waarin ik mijn “problemen” van dat moment op tafel legde en ik me hardop af vroeg hoe ga je me hier in 5 sessies mee helpen🙄? En toen ik je na 4 maanden bedankte voor je hulp zei je ook nog; Loes dit heb je zelf gedaan.

Cilla bij mij was je in staat om me vrijwel meteen gerust te stellen. Door een open en eerlijke communicatie voelde ik me op m’n gemak waardoor ik me open durfde te stellen. Naast een fijne begeleiding in de gesprekken draag je ook bom aan theoretische kennis met je mee die je doormiddel van beeldmateriaal kan toelichten en meegeeft als naslagwerk.

Je hebt me aan het denken gezet en mij laten onderzoeken en ontdekken waar ik naar op zoek was. Ik vraag me nog steeds wel eens af hoe deed ze toch…..?? Maar goed eigenlijk is dat onbelangrijk ik heb veel geleerd en sta weer een stuk dichter bij mezelf!! Als ik nu schrijf dank daarvoor zeg jij waarschijnlijk, geen dank. Je hebt het vooral zelf gedaan Loes.

Cilla ontzettend bedankt voor je hulp!! Je bent een kanjer.

Loopt je hoofd over, doet je lijf niet wat je wenst. Heb je het idee dat je overal achteraan rent en niks af kan maken. Voel je je onzeker in je vak en of privé? Maak een afspraak om kennis te maken.
Loes
Moeder van 3 meiden
5/5
"Ik geloof weer in mijn eigen kracht en ervaar meer rust"

Ik wil je erg bedanken voor je bijdrage in een fijn welzijn van mijzelf.
Al zal het bij tijd en wijlen niet altijd makkelijk zijn, jij hebt me de handvatten gegeven hoe ik tegen zaken aan kan kijken en daar ben ik je dankbaar voor. Onze gesprekken heb ik als prettig ervaren en ongedwongen. Ik voelde geen enkele rem om je iets toe te vertrouwen, juist omdat je zo met zorg de gesprekken aanging.

Al heb ik altijd wel in mijn eigen kracht geloofd, jij liet het me toch weer inzien en daarom ben ik blij dat ik jouw programma gevolgd heb, zodat ik er zelf ook weer in ging geloven.

Het voelde vaak confronterend om zo over je eigen dingen te praten, maar ik voelde mij daarna wel voldaan. Aan de hand van voorbeeldsheets maakte je zaken concreet. Bovendien heb je me zelfs mediteren geleerd, waardoor ik nu ook rustmomenten voor mezelf kan creëren. Dank je wel Cilla, ik wens jou ook alle geluk toe.
Claudia
Moeder van 2 meisjes en 1 zoontje
5/5
"Ik voel me weer blij en rustig "

Ik was op een punt gekomen dat ik me opgebrand voelde, zowel thuis als op mijn werk. Ik wist dat ik niet op dezelfde voet verder kon en had behoefte aan begeleiding. Via een vriendin kwam ik in contact met Cilla.

De gratis eerste sessie vond ik fijn. Zo krijg je een idee van Cilla's werkwijze en kun je ervaren of het contact goed voelt. Door de sessies heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmerende patronen/gedrag en heb ik een schop onder mijn kont gekregen om vooral te gaan doen, dat had ik nodig.

Ik kan nu beter overzicht creëren en prioriteren. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger. Kortom: beter in balans!
Michelle
Moeder van 2 zonen - 4 en 2 jaar
5/5
"Ik heb nu een betere balans en zelfbeeld"

De grootste uitdaging voor mij was om balans te vinden tussen privé en werk. Ik nam mijn werk vaak mee naar huis en had het gevoel nooit klaar te zijn. Daardoor faalde ik op alle vlakken. Zowel op het werk, maar belangrijker als moeder en vrouw binnen mijn gezin.

Je moet een gedeelte van jezelf moet blootleggen dat je niet leuk vindt aan jezelf. Het was daarom heel fijn dat we eerst een balans-sessie hadden. Dan merk je echt of er een klik is en je ook durft om je bloot te geven. Ik vond dit heel prettig en jou ook heel fijn als coach.

Het Moeder in Balans programma heeft balans in mijn leven gebracht. Filteren en focussen op zaken die echt belangrijk zijn. Niet alleen voor mijn gezin maar ook voor mezelf. Je hebt soms een steuntje in de rug nodig om weer op het goede pad te komen. Als dat lukt is dit niet in geld uit te drukken, geluk is het allerbelangrijkste.
Hanneke
Moeder van een 4-jarige dochter en 2-jarige zoon
5/5
"Ik heb mijn overzicht terug"

Cilla heeft mij geholpen om het overzicht terug te krijgen. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding.
Michelle
Moeder van 2 zonen - 5 en 3 jaar
5/5
"Ik kan er weer helemaal tegenaan"

Ik zag door de bomen het bos niet meer. Cilla heeft mij geholpen om het pad weer te vinden. Dat doet ze op een prettige manier. Ze gaf mij handige tools, liet mij vertellen en stelde de juiste vragen waardoor ik er weer helemaal tegenaan kan. Door de vragen van Cilla ging ik nadenken over waarom ik tegen sommige dingen aanliep en wat ik eraan kan doen om dit verleden tijd te laten zijn.
Janna
5/5
"Ik heb weer tijd voor mijn gezin en ik geniet van mijn leven"

Door de begeleiding die ik heb gekregen van Cilla kan ik mijn taken privé en werk veel beter scheiden en managen. Ik heb weer ruimte en tijd voor mijn gezin, terwijl het tevens in mijn werk ook weer gesmeerd loopt. Ik geniet nog elke dag van het besluit om het coaching traject te doorlopen. Cilla, bedankt!​
Sara
Moeder van 2 dochters - 3,5 en 1,5 jaar
5/5
"Ik heb mezelf terug gevonden"

Toen ik in een burn-out dreigde te raken, heb ik contact opgenomen met Cilla. Ik wist zeker: zo kon het niet verder, ik had hulp nodig van iemand die mij het overzicht in mijn leven terug kon geven. De eerste kennismaking voelde direct al vertrouwd. Cilla straalt een positieve energie uit, waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Het voelde open en ‘down to earth’. Precies wat ik nodig had. Cilla stelde concrete vragen, die snel de kern van mijn vraagstuk naar boven haalden. Door haar manier van vragen stellen, haar open houding en haar inzicht in mij als geheel binnen de situatie waarin ik me bevond, heb ik mezelf teruggevonden. Het traject heeft me weer zelfvertrouwen, rust en plezier gegeven!
Loes
5/5
"Rust en structuur heb ik in mijn leven gekregen"

Cilla is een rustig persoon die heel goed kan luisteren. Zij gaf niet aan wat ik kon of moest doen, maar stelde zeer goede vragen, zodat ik zelf er achter kwam welke acties ik het beste kon ondernemen. Ik heb meer structuur en rust in mijn leven gekregen.
Lidia
5/5
"Ik leef nu vanuit mijn eigen kracht en niet vanuit een ander".

Via een goede kennis ben ik terecht gekomen bij Cilla. Ik was zoekende welke gerichte opleiding bij mij als persoon zou passen. Het eerste gesprek ging over hoe ik als persoon was en tijdens dit gesprek liep ik tegen obstakels aan in mijzelf. Cilla gaf mij vertrouwen en richtlijnen waar ik tot heden nog aan werk. Ze geeft goed advies en de tijd die jezelf nodig hebt om verder te komen. Het is voor ieder persoon belangrijk dat je weet dat een coach je het vertrouwen geeft dat jij als persoon de kracht in jezelf ziet. Dankjewel Cilla.​
Agita

Creëer balans en krijg het leven dat 100% bij jou past

Contact

Scroll naar top
Naar wie mag ik de meditatie toesturen?
Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt de meditatie binnen 5 minuten in je inbox. 

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de Privacyverklaring hier lezen.

GRATIS WORKSHOP

Hoe je in 5 stappen rust in je hoofd én lijf krijgt als werkende moeder, zodat je een leven creëert dat makkelijk en “als vanzelf” gaat.

Na aanmelding heb je 4 dagen om de workshop te bekijken op een voor jou gunstig moment. Wel zo fijn voor een drukke moeder ;-) 

Je gegevens worden naar de organisator gestuurd
en je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.

Cilla Schopen | Balanscoach draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders