Gesprek - Cilla Schopen | Balanscoach

Plan hier een persoonlijk gesprek en ontdek jouw weg naar harmonie...

Ga persoonlijk met mij in gesprek over hoe jij jezelf in staat stelt om je ambities te realiseren, zonder dat het ten koste gaat van je eigen geluk of van je gezin.

Welke keuze maak jij?

Ga je steeds harder werken OF kies je voor geluk, overvloed en flow?

De mogelijkheid voor een persoonlijke call is voor jou als jij...

Herken jij jezelf hierin? Klik dan op de groene knop om een Magical Harmony call in te plannen.

Wat anderen zeggen

5/5

“Elke sessie was zelf reflecterend en leerzaam, ook een manier van “sparren”, waar ik ernstig behoefte aan had. En waaruit ik inzichten verkreeg, die me op weg hielpen. Ik sloop langzaamaan richting een vooraf gestelde doelstelling”

5/5

“Door de sessies heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmerende patronen/gedrag en heb ik een schop onder mijn kont gekregen om vooral te gaan doen. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger.”

5/5

“De coaching heeft balans in mijn leven gebracht. Filteren en focussen op zaken die echt belangrijk zijn. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn gezin. Je hebt soms een steuntje in de rug nodig om weer op het goede pad te komen. Als dat lukt is dit niet in geld uit te drukken, geluk is het allerbelangrijkste.”

Hé mooie ambitieuze & gepassioneerde vrouw...

Realiseer je dat je niet voor niets op deze pagina bent gekomen, dus dit is de plek waar je snel en prachtige stappen kunt zetten. 

Vraag daarom een persoonlijke call met mij aan en ontdek hoe jij je dromen en verlangens realiseert, zonder harder te werken en zonder dat het ten koste gaat van je mooie gezin.  

Scroll naar top
Naar wie mag ik de meditatie toesturen?
Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt de meditatie binnen 5 minuten in je inbox. 

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de Privacyverklaring hier lezen.

GRATIS WORKSHOP

Hoe je in 5 stappen rust in je hoofd én lijf krijgt als werkende moeder, zodat je een leven creëert dat makkelijk en “als vanzelf” gaat.

Na aanmelding heb je 4 dagen om de workshop te bekijken op een voor jou gunstig moment. Wel zo fijn voor een drukke moeder ;-) 

Je gegevens worden naar de organisator gestuurd
en je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.

Cilla Schopen | Balanscoach draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders