fbpx

Verzuim door werk en privédruk neemt jaarlijks toe...

Als werkgever wil jij je niet bezig houden met het privéleven van je medewerkers. Maar je wil ook niet dat een medewerker over de kop gaat en langdurig uitvalt. 

Hoe ga je hiermee om?

Ik leer jouw medewerkers hoe ze los komen van druk, spanning en stress.
En help ze op weg naar een evenwichtig leven tussen werk en gezin met meer rust, plezier en energie. Zodat je (langdurig) verzuim voorkomt. 

Werk en gezin leven in balans

Je kunt op twee manieren met mij samenwerken

Individueel of in groepsverband

Dreigt een medewerker over de kop te gaan en (langdurig) uit te vallen?

In een intensief 1:1 programma help ik de medewerker op weg naar een gelukkig leven tussen werk en privé met meer rust, plezier en energie.

Wil je meer weten over het individuele programma?
Plan dan een kennismakingsgesprek in via onderstaande knop.

Wil jij preventief zorgen voor een goede balans van jouw personeel?

Tijdens een training of workshop (altijd op maat gemaakt) leer ik jouw personeel hoe ze werk en privé in balans houden, zodat ze met plezier, energie en gedrevenheid aan het werk blijven. 

Ben jij op zoek naar een workshop of training voor een betere balans tussen werk en privé?

Plan dan een kennismakingsgesprek in en ik vertel je wat ik voor je kan betekenen.

Wil jij evenwichtige medewerkers waarmee je samen de beste zorg kunt verlenen?

Je werkt voor een mooi bedrijf. Je zorgt altijd voor de ander. En je wilt samen kwalitatief hoogstaande zorg leveren. 

Maar toch speelt er iets: het ziekteverzuim onder het personeel. 

Om bij te dragen aan de balans tussen werk en privé probeer je ze tegenmoet te komen. Je voert gesprekken. Je houdt rekening met de planning. Past werkuren aan. Geeft verantwoordelijkheden aan een ander. Maar ondanks dat is het verzuim hoog. Veel te hoog. 

Dat zorgt ervoor dat je geregeld een uitdaging hebt om aan personeel te komen. Langzamerhand ben je door je mogelijkheden heen. En weet je niet meer wat je nog anders kunt doen. 

Herken je dit?

Dit houden ze wel een tijdje vol…

Maar: uiteindelijk is de accu helemaal leeg en worden ze minder productief. Verliezen focus. Ze functioneren niet meer goed. En vallen (soms wel voor maanden) ziek uit. 

Wil je zorgen dat die accu niet (nog verder) leeg raakt? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.  

"Door haar manier van vragen stellen, haar open houding en haar inzicht in mij als geheel binnen de situatie waarin ik me bevond, heb ik mezelf teruggevonden. Het traject heeft me weer zelfvertrouwen, rust en plezier gegeven!."
Loes

Het voordeel van preventieve coaching

Doordat jij jouw medewerkers vooraf de tools in handen geeft, voorkom je dat er problemen ontstaan tussen werk en privé. Dat maakt preventieve coaching zo waardevol. 

Want zeg nu eerlijk…. Toppers wil je behouden.

Coaching voor werkende moeders in de zorg

En nu?

Door mijn persoonlijke ervaring, werkervaring, erkende diploma’s, kennis, expertise en tools heb ik mijn eigen unieke balans-mix ontwikkeld.

Deze bestaat uit de beste elementen die nodig zijn om een goede balans tussen werk en gezin te creëren.

Tijdens de coaching, workshop of training:

"Cilla heeft mij geholpen om het overzicht terug te krijgen. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding."
Michelle
Balans tussen werk en gezin

Hi, ik ben Cilla

Erkend Coach & Teamcoach

En moeder van drie jonge kinderen. Dus ik weet als geen ander hoe belangrijk een goede balans is tussen mijn werk en mijn gezin. En te leven en werken zonder druk.

Maar helaas zie ik veel ouders worstelen hoe ze alle ballen hoog moeten houden. Hierdoor ervaren ze werkstress en een hoge werk-gezinsdruk.

Dat kan anders!

"Als je even door de bomen het bos niet meer ziet, helpt Cilla je om je pad weer te vinden. Door de vragen die Cilla stelt ga je nadenken over waarom je tegen sommige dingen aanloopt en wat je eraan kunt doen om dit verleden tijd te laten zijn.."
Janna

Als jij wilt bijdragen aan een goede balans tussen werk en privé van jouw medewerkers, dan kan ik je helpen.

Vraag vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier en ik vertel je graag wat ik voor je kan betekenen. Ik spreek je snel en verheug mij erop om je te leren kennen. 

"Ik kan nu beter overzicht creëren en prioriteren. Ik maak bewuster keuzes, voel me weer blij en rustiger. Kortom: beter in balans! "
Michelle
"Het VIP programma heeft balans in mijn leven gebracht. Filteren en focussen op zaken die echt belangrijk zijn."
Hanneke

Contact

Scroll naar top

GRATIS WORKSHOP

Hoe je in 5 stappen rust in je hoofd én lijf krijgt als werkende moeder, zodat je een leven creëert dat makkelijk en “als vanzelf” gaat.

Na aanmelding heb je 4 dagen om de workshop te bekijken op een voor jou gunstig moment. Wel zo fijn voor een drukke moeder ;-) 

Je gegevens worden naar de organisator gestuurd
en je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.

Cilla Schopen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches