Hi, ik ben Cilla

Halverwege 2018 was ik er helemaal klaar mee…

Ik had aan begin van dat jaar mijn vaste baan na 9 jaar opgezegd om voor mijn 3 zoontjes te zorgen,  Twan (2016), Ruben (2018) en Jorn (2018). Ik wilde 1 jaar volledig voor ze zijn, ze alles kunnen geven, dus stortte ik mij op mijn moederschap.

Ik wilde het graag goed doen. Elke dag was ik dan ook druk met de verzorging van mijn boys, het huishouden en boodschappen. Ik verschoonde gemiddeld 20 luiers op een dag. Gaf om de 3 uur borstvoeding aan twee kinderen. De wasmachine draaide overuren en was mijn huis brandschoon. En ondertussen was ik ook nog een studie gestart omdat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. 

Tientallen ballen hield ik in de lucht en ging nog harder rennen dan ik al deed. Uiteindelijk kreeg ik het gevoel dat ik mijzelf voorbij was gelopen.

Omdat ik maar door bleef gaan en er constant iemand om aandacht vroeg, wist ik niet waar ik moest beginnen. Door de waan van de dag werd ik geleefd en voordat ik het wist was mijn dag voorbij. Mede daardoor kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik er alleen voor stond, ik was op…

Het was tijd voor verandering

Ik voelde me vast zitten in mijn eigen huis. Terwijl ik juist tijd en ruimte wilde om er voor mijn kinderen te zijn. Plezier te hebben en te genieten van hun ontwikkeling. Daarnaast wilde ik dat mijn kinderen trots op mij zouden zijn. Mijn droom was dat ik intens gelukkig en ontspannen was als vrouw, zonder dat dit ten koste gaat van mijn gezin.

Ik wist dat er een makkelijkere manier moest zijn om een stabiele basis te creëren, zodat er rust, geluk, plezier en stabiliteit kwam in mijn leven.

Ik had zo vaak tegen mijzelf gezegd dat ik er wil zijn voor mijn kinderen, dat ik daar in ben doorgeslagen. En toen realiseerde ik mij dat ik mezelf, mijn eigen behoeften en gevoel veel te lang heb genegeerd. Ook al ben ik moeder van drie jongens, dat betekent niet dat de oude ik er niet meer is.

Het is mijn missie om werkende moeders met jonge kinderen (0 – 5 jaar) te helpen naar een relaxt werk en gezinsleven door meer te luisteren naar je hart, gevoel en intuïtie en minder te denken.   
🖤

Het besef: Ik ben meer dan alleen mama

Het werd tijd dat ik weer aan mezelf ging denken. Dus de knop moest om. Toen besloot ik om dit te veranderen. Ik zou weer de touwtjes in handen nemen. Ik wilde in balans zijn. 

Het bleek echter lastiger dan gedacht om zomaar het roer om te gooien. Het verbaasde mij hoe snel ik gewend was geraakt aan bepaalde situatie. Geregeld kwam dan ook mijn ego naar boven die zei: “Zou je dit wel doen? Weet je het zeker? Besteed je dan nog genoeg tijd aan de kinderen?”.

Een tijd lang probeerde ik tegen dit gepieker in te gaan, maar dat stemmetje in mijn hoofd was soms een ware pestkop.

Moet ik vallen, opstaan en toch maar weer doorgaan? Nee, dat wilde ik niet! Daarom besloot ik om het helemaal anders te gaan doen.

Ik ben anders gaan leven

Het is me uiteindelijk gelukt om de rust in mijn hoofd én lijf te vinden waar ik zo hard naar op zoek was. Voor mij betekende dit een nieuwe manier van leven. 

De transformatie die ik heb doorgemaakt heeft mijn leven als vrouw en als werkende moeder volledig veranderd. 

Zodra ik helder had wat ik wil, waarom ik dat wil en hoe ik dat ging realiseren ging een wereld voor mij open. Ik koos voor mezelf, zonder dat dit ten koste ging van mijn gezin. Ik voelde mij weer vrij.   

Omdat ik precies weet wat voor mij goed is en wat voor mij werkt zit ik lekker in mijn vel en vertrouw ik dag in dag uit op mijn stabiele basis die ik heb gecreëerd.  

Ik leef in het moment en vertrouw op mijn innerlijk kracht. En daar haal ik  mijn levensenergie uit, waardoor ik ontspannen, vrolijk en gelukkig ben.

Ik pieker niet over dingen uit het verleden en maak mij niet druk om wat komen gaat. Daardoor heb ik rust in mijn hoofd en is geen enkele uitdaging te veel. Ja, er gebeurt vast nog wel iets, maar dat raakt mij niet meer zo hard. Omdat ik door verschillende vormen van meditatie weet ik hoe ik het snel kan loslaten

Ik ben in harmonie met mezelf. En dat gun ik jou ook!

Ik geloof in een gelukkig en ontspannen leven als werkende moeder. En dit bereik je door zelf in balans te zijn.

Ondertussen heb ik al tientallen werkende moeders geholpen met het creëren van balans door middel van de Balans-mix methode. Deze methode bewijst zich voor mij, maar ook voor mijn klanten. Zo zijn onder andere, Hanneke, Michelle en Marjon binnen 4 maanden in balans en plukken ze daar dagelijks de vruchten van. (Lees hier hun verhalen)

Ik help je graag om de volgende stappen te zetten naar een ontspannen en gelukkig leven als werkende moeder, door te luisteren naar je hart, gevoel en intuïtie.

Zodra je meer en meer gaat vertrouwen op je jezelf krijg je de rust in je hoofd én in je lijf waar je naar op zoek bent. En zul je merken dat jouw levensenergie gaat stromen en dat het vóór je gaat werken.

Want je bent het meer dan waard om je gelukkig, energiek en vrij te voelen.

Ben jij er klaar voor? Ik wel! So… Let’s do this!

Hier sta ik voor:

Authenticiteit

Jezelf kunnen en mogen zijn vind ik ontzettend belangrijk. Het maakt je wie je bent en daar mag je mega trots op zijn. Ik hecht veel waarde aan trouw zijn aan jezelf, aan je eigenwaarde en dat je durft te kiezen voor je eigen levensweg. Zelfliefde is key.

Vrijheid

Vrijheid betekent voor mij dat ik kan gaan en staan waar ik wil en met wie ik wil. Daarnaast betekent vrijheid ook dat ik altijd een keuze heb en die ruimte mag ik nemen. Het betekent ook dat ik mij nooit gevangen of beklemmend wil voelen.

Stabiliteit

Ik geloof dat een stabiele basis van onschatbare waarde is. Voor mij houdt dat in dat ik met twee benen op de grond sta en dat ik moeiteloos mee kan veren in veranderende situaties. Met opgroeiende kinderen is dat heel fijn.

Spiritualiteit

Wij mensen zijn een kei in analyseren, maar ik ben van mening dat dit ook vaak een boosdoener is van ons gepieker. Spiritualiteit betekent voor mij dat ik open sta voor het onbekende. Er is zo veel meer. Niet alles willen weten, leven en laten leven en rust vinden in Mindset, Wet van Aantrekking en Levensenergie. Geen zweverig gedoe, maar wel ontzettend bewust zijn van je gevoel en denken.

Wat je nog niet wist...

Dit is mijn verhaal... En wat is jouw verhaal?

Ik ben heel geïnteresseerd in jouw verhaal. Wie ben jij? Waar droom jij van? Waar loop je tegenaan? Ik help je graag om in balans te komen en een gelukkig en ontspannen werkende moeder te worden, zodat je een leven krijgt met meer rust, plezier en energie. 

Laten we samen ontdekken of wij een klik hebben en waar ik jou het beste mee kan helpen. Via onderstaande knop kun je een gratis Balans-sessie aanvragen. Ik maak 45 minuten voor je vrij in mijn agenda. Ik denk direct met je mee en je krijgt 3 handige tips waar je mee aan de slag kunt. 

Scroll naar top
Naar wie mag ik de meditatie toesturen?
Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt de meditatie binnen 5 minuten in je inbox. 

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de Privacyverklaring hier lezen.

GRATIS WORKSHOP

Hoe je in 5 stappen rust in je hoofd én lijf krijgt als werkende moeder, zodat je een leven creëert dat makkelijk en “als vanzelf” gaat.

Na aanmelding heb je 4 dagen om de workshop te bekijken op een voor jou gunstig moment. Wel zo fijn voor een drukke moeder ;-) 

Je gegevens worden naar de organisator gestuurd
en je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.

Cilla Schopen | Balanscoach draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders