Werk met mij

Mijn programma’s

Ik leer je hoe je los komt van werk-gezinsdruk, spanning en stress. En help je op weg naar een gelukkig leven tussen werk en gezin met meer rust, plezier en energie.

Werk en gezin leven in balans

Jouw leven als werkende moeder valt of staat met een goede balans tussen je werk en jouw gezin.

Een stabiele basis is van onschatbare waarde...

Wil jij dit ook?

Lees dan nog even verder...

Mijn programma's

Weg met stress

E-learning 5 modules
Zelf aan de slag

Je werkt zelf aan...

Online leer je...

Moeder in Balans

2 Maanden programma
1:1 coaching

Samen werken we aan...

Ik leer je...

Moeder in Balans

4 Maanden programma
1:1 coaching

Samen werken we aan...

Ik leer je...

"Cilla heeft mij geholpen om het overzicht terug te krijgen. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen belemmerende gedachten en patronen. En ik weet hoe ik ze kan doorbreken! Een snelle, doelgerichte aanpak met een fijne begeleiding."
Michelle
Polikliniek medewerker
"Cilla gaf mij vertrouwen en richtlijnen. Ze geeft goed advies en de tijd die jezelf nodig hebt om verder te komen. Het is voor ieder persoon belangrijk dat je weet dat een coach je het vertrouwen geeft dat jij als persoon de kracht in jezelf ziet."
Agita
Administratief medewerker

Believe you can, and you're halfway there

T. Roosevelt

Scroll naar top
Cilla Schopen balanscoach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches